Naam tweede kindje Kylie Jenner bekend

Karen Luiken-12 februari 2022 om 07:29

Anderhalve week na de bevalling van Kylie Jenner hebben zij en haar vriend Travis Scott de naam van de kleine bekendgemaakt. Hun zoontje heeft de naam Wolf gekregen.

Een paar dagen geleden deelde Kylie al een foto van een babyhandje. Uit het onderschrift dat daarbij stond bleek dat het kindje op 2 februari het levenslicht zag. Nu is ook de naam van de kleine bekend geworden: Wolf Webster.

Het jongetje is het tweede kindje van Kylie en Travis. Vier jaar geleden werden ze voor het eerst ouders van Stormi Webster.

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ed Sheeran in het geheim opnieuw papa geworden

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:32

Ed Sheehan heeft er in het diepste geheim een kindje bij gekregen. Zijn vrouw Cherry Seaborn is bevallen van een dochtertje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We willen jullie laten weten dat we nog een prachtige dochter hebben gekregen”, schrijft Ed bij een foto van twee babysokjes. “We zijn allebei helemaal verliefd en blij dat we nu een gezin van vier zijn.”

Over de naam maakt de zanger nog niets bekend. In 2020 werden Ed en Cherry voor het eerst ouders van dochtertje Lyra Antarctica.

Ontdek meer