Broer Billie Eilish komt nu zelf met album

Karen Luiken-06 augustus 2021 om 03:35

Na eerst verschillende successen te hebben geboekt als maker van de muziek van Billie Eilish komt Finneas, de 24-jarige broer van de wereldberoemde zangeres, nu zelf met een album. Dat meldt Pitchfork.

De plaat gaat ‘Optimist’ heten en komt op 15 oktober uit. Er komen in het totaal dertien nummers op te staan, waaronder ‘Happy Now’, ‘Love is Pain’ en ‘How it Ends’.

Het is geen geheim dat Finneas een talentvolle producer en songwriter is. Hij maakte in het verleden al veel verschillende nummers voor zijn zusje Billie. Onder meer het album ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ komt deels van zijn hand.

Britney Spears brengt duet uit met Elton John

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 06:25

Britney Spears maakt binnenkort haar muzikale comeback. Verschillende Amerikaanse media melden dat ze samen met Elton John een duet gaat uitbrengen.

Het gaat volgens vertegenwoordigers van Britney en Elton om een herbewerking van de uit 1971 afkomstige hit ‘Tiny Dancer’. Het nieuwe liedje krijgt de naam ‘Hold Me Closer’ en komt binnenkort uit.

Het is voor Britney de eerste release sinds ze in 2016 haar album ‘Glory’ lanceerde. Elton John deed eerder ook al duetten met Ed Sheeran en Dua Lipa.

Max Colombie toch op Pukkelpop!

Dieter Blarinckx-08 augustus 2022 om 21:25

Héél leuk festivalnieuws uit eigen land want Max Colombie, de frontzanger van Oscar and the Wolf, heeft aangekondigd dat ze tóch op het podium van Pukkelpop zullen staan.

Midden vorige maand annuleerde Max alle aankomende optredens van de populaire Belgische band omdat hij even nood had aan een moment voor zichzelf. Hij zat niet lekker in zijn vel en kampte zelfs met de beginselen van een depressie. Maar nu liet hij via instagram weten dat hij klaar is voor twee festivals: Lowlands én Pukkelpop.

“Hey iedereen, Max hier. Ik weet dat het even geleden is sinds je van mij hoorde, maar hier ben ik. Ik besloot om mijn optredens op Lowlands en Pukkelpop te laten doorgaan. We gaan ook twee kleine try-outs doen in aanloop ernaartoe”, klinkt het.

“Het idee om weer op het podium te staan beangstigend, maar ik hoop echt dat het me kan helpen om weer voet aan grond te krijgen. Ik ga het proberen en ik ga alles geven”, klinkt het verder.

Succes Max!

Ontdek meer