Broer Billie Eilish komt nu zelf met album

Karen Luiken-06 augustus 2021 om 03:35

Na eerst verschillende successen te hebben geboekt als maker van de muziek van Billie Eilish komt Finneas, de 24-jarige broer van de wereldberoemde zangeres, nu zelf met een album. Dat meldt Pitchfork.

De plaat gaat ‘Optimist’ heten en komt op 15 oktober uit. Er komen in het totaal dertien nummers op te staan, waaronder ‘Happy Now’, ‘Love is Pain’ en ‘How it Ends’.

Het is geen geheim dat Finneas een talentvolle producer en songwriter is. Hij maakte in het verleden al veel verschillende nummers voor zijn zusje Billie. Onder meer het album ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ komt deels van zijn hand.

Ed Sheeran geeft volgend jaar show in ons land

Karen Luiken-17 september 2021 om 10:50

Ed Sheeran gaat op tournee. De zanger reist volgend jaar door Europa en maakt ook een pitstop in ons landje. Op vrijdag 22 juli komt hij voor een optreden naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel!

De show maakt deel uit van de stadiontour ‘+ - + ÷ x’, die (godzijdank) ook uitgesproken mag worden als ‘The Mathematics Tour’. Het is de eerste concertreeks die Ed sinds zijn pauze doet.

De Britse artiest zal tijdens zijn shows onder meer gloednieuwe nummers spelen die op zijn album ‘=’ komen te staan. Die plaat verschijnt eind oktober en bevat in ieder geval het liedje ‘Bad Habits’.

Kaartjes voor ‘The Mathematics Tour’ gaan vanaf 25 september in de verkoop. Behalve in België zal Ed ook in landen als Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Denemarken het podium beklimmen.

Maksim Stojanac lanceert debuutsingle!

Dieter Blarinckx-16 september 2021 om 18:16

De 23-jarige Maksim Stojanac, beter bekend van de Ketnet-reeks #LikeMe, heeft supergroot nieuws bekendgemaakt: hij lanceert immers zijn debuutsingle op 23 september! Dat werd groots bekendgemaakt via sociale media en met een grote projectie op 't MAS in Antwerpen.

'Vechten Voor Je' zal de eerste solosingle zijn van Maksim, en je kan 'm nu al pre-orderen via deze link!

Check zijn aankondiging hieronder:

Ontdek meer