Broer Billie Eilish komt nu zelf met album

Karen Luiken-06 augustus 2021 om 03:35

Na eerst verschillende successen te hebben geboekt als maker van de muziek van Billie Eilish komt Finneas, de 24-jarige broer van de wereldberoemde zangeres, nu zelf met een album. Dat meldt Pitchfork.

De plaat gaat ‘Optimist’ heten en komt op 15 oktober uit. Er komen in het totaal dertien nummers op te staan, waaronder ‘Happy Now’, ‘Love is Pain’ en ‘How it Ends’.

Het is geen geheim dat Finneas een talentvolle producer en songwriter is. Hij maakte in het verleden al veel verschillende nummers voor zijn zusje Billie. Onder meer het album ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ komt deels van zijn hand.

Harry Styles komt naar Antwerpen

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 16:03

Goed nieuws voor de fans van Harry Styles, want de zanger heeft zonet zijn nieuwe tournee aangekondigd! En ja hoor, hij komt ook naar Antwerpen!

Op donderdag 7 juli zal Harry Styles op het podium van het Antwerpse Sportpaleis shinen. Tickets zouden op vrijdag 28 januari al in verkoop gaan.

“Ik ben zó blij dat ‘Love On Tour 2002’ eindelijk naar de UK, Europa en Zuid-Amerika komt! De verkoop start op vrijdag 28 januari. Check zeker de website van jouw locatie voor meer informatie en maatregelen rond de show. Ik ben zó excited om jullie te zien. Dank u, I love you. H”, staat er te lezen in zijn post.

Check 'm hieronder:

Op 3 april worden de Grammy Awards uitgereikt

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 07:08

De Amerikaanse stad Las Vegas zal op 3 april de jaarlijkse Grammy Awards hosten. Dat werd gisteren bekendgemaakt. Normaal zouden de Grammy’s eigenlijk al uitgereikt worden op 31 januari, maar door de opmars van de omikronvariant had de organisatie beslist om de ceremonie wat uit te stellen.

Het is ook voor de eerste keer sinds lang dat de ceremonie zal plaatsvinden in Las Vegas in plaats van Los Angeles. Die bessling werd genomen door het hoge aantal besmettingen in de staat Californië.

De show zal gepresenteerd worden door Trevor Noah. Jon Basiste is de grote kanshebber voor de meeste Grammy’s, hij is zo’n elf keer genomineerd. Naast hem zijn ook Doja Cat, Justin Bieber en H.E.R. grote favorietjes.

Ontdek meer