Dit 'Love is Blind'-koppel is uit elkaar

Karen Luiken-06 augustus 2021 om 03:51

Aan, uit, aan, uit. De relatie van Giannina Gibelli en Damian Powers is twee jaar lang moeilijk bij te houden geweest. Ze leerden elkaar kennen door ‘Love is Blind’, besloten in dat programma het leven samen door te willen brengen, dumpten elkaar vervolgens en kwamen toen weer samen. Toch hebben ze nu besloten er definitief een punt achter te zetten. Giannina laat in een gesprek met E! weten dat ze vrijgezel is.

“Ik ben officieel single”, aldus Giannina. “Ik voel me er heel goed bij. Ik ben gelukkig, heb gereisd en mijn leven geleefd. Ik zie wel waar de wereld me brengt.”

Dat de relatie tussen Giannina en Damian niet altijd over rozen is gegaan, hebben fans van ‘Love is Blind’ allemaal kunnen zien. In de onlangs verschenen reünie-aflevering kwam bijvoorbeeld het onderwerp Fransesca aan bod, de ‘Too Hot to Handle’-ster met wie Damian een tijdje geleden is gespot. Damian besloot haar zelfs mee te nemen naar een feestje van 'Love is Blind'.

“Het ging toen niet goed tussen Damian en mij”, zegt Giannina daarover. “Misschien had hij daarom het gevoel dat hij iemand mee moest nemen."

Stopt Grey's Anatomy binnenkort?

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:00

Geniet nog even van ‘Grey’s Anatomy’, want voor je het weet kan het niet meer. De kans zit erin dat de serie na het achttiende seizoen stopt. Die illusie wekt hoofdrolspeelster Ellen Pompeo althans tijdens een interview bij de Emmy Awards.

De actrice, verantwoordelijk voor de rol van Meredith Grey, gaf aan 'dat fans er niet ver naast zitten met hun speculaties op internet'. Kijkers zijn bang dat de show binnenkort zal eindigen en dat lijkt Ellen met deze uitspraak te bevestigen.

“Ik probeer al jaren weg te komen. Ik heb het geprobeerd, meerdere keren zelfs”, aldus de actrice. “Maar ik heb sterke relaties bij het netwerk en ze zijn heel goed voor me geweest. Ze hebben me gemotiveerd om te blijven.”

Ze voegt daar nog aan toe dat ‘Grey’s Anatomy’ door zal blijven gaan zolang er op creatief vlak nog iets te behalen valt. Voor de komst van een negentiende seizoen kan ze alleen maar bidden. “Verder kan en mag ik er niets over zeggen, dat zou respectloos zijn naar de mensen waar ik dingen mee heb afgesproken.”

Aleksandra doet wéér mee aan 'Love Island'

Karen Luiken-19 september 2021 om 07:28

Aleksandra Jakobczyk heeft haar ‘Love Island’-portie na het winnen van een eerder seizoen nog niet gehad. De ex van Denzel Slager doet wéér mee aan de show, dit keer aan een Poolse variant van het datingprogramma.

De blonde schone was twee jaar geleden te zien in de Nederlandstalige editie van de realityshow. Ze liet haar oog vallen op Denzel en won samen met hem de hoofdprijs. De twee bleven na het programma nog een tijdje samen, maar besloten uiteindelijk toch een punt achter hun relatie te zetten.

Terwijl Denzel inmiddels de liefde heeft gevonden bij Famke Louise en samen met haar een kindje verwacht, doet Aleksandra een nieuwe poging de liefde te vinden. Op de Instagram-pagina van de Poolse ‘Love Island’ is te zien hoe ze haar entree maakt in het programma. Ze laat weten op zoek te zijn naar lange mannen die haar aan het lachen kunnen maken.

Ontdek meer