Dit 'Love is Blind'-koppel is uit elkaar

Karen Luiken-06 augustus 2021 om 03:51

Aan, uit, aan, uit. De relatie van Giannina Gibelli en Damian Powers is twee jaar lang moeilijk bij te houden geweest. Ze leerden elkaar kennen door ‘Love is Blind’, besloten in dat programma het leven samen door te willen brengen, dumpten elkaar vervolgens en kwamen toen weer samen. Toch hebben ze nu besloten er definitief een punt achter te zetten. Giannina laat in een gesprek met E! weten dat ze vrijgezel is.

“Ik ben officieel single”, aldus Giannina. “Ik voel me er heel goed bij. Ik ben gelukkig, heb gereisd en mijn leven geleefd. Ik zie wel waar de wereld me brengt.”

Dat de relatie tussen Giannina en Damian niet altijd over rozen is gegaan, hebben fans van ‘Love is Blind’ allemaal kunnen zien. In de onlangs verschenen reünie-aflevering kwam bijvoorbeeld het onderwerp Fransesca aan bod, de ‘Too Hot to Handle’-ster met wie Damian een tijdje geleden is gespot. Damian besloot haar zelfs mee te nemen naar een feestje van 'Love is Blind'.

“Het ging toen niet goed tussen Damian en mij”, zegt Giannina daarover. “Misschien had hij daarom het gevoel dat hij iemand mee moest nemen."

Geweldig nieuws voor Kitty uit 'Big Brother'

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:16

Na regen komt zonneschijn, ook voor Kitty uit ‘Big Brother’. De blondine die in het programma vooral bekendstond om haar roze huispak, is voor het eerst oma geworden. Dat heuglijke nieuws maakt ze bekend via Instagram.

Het was voor Kitty een week vol emoties. Haar vader overleed toen ze nog in het ‘Big Brother’-huis zat en niet veel later bleek dat ze het programma moest verlaten. Een beetje blijdschap kon Kitty dus wel gebroken. En die krijgt ze nu ook.

“Naast mijn schoenen loop ik van trots”, schrijft Kitty bij een foto. “Gisteren ben ik oma geworden van mijn prachtige kleindochter Dani. Een prachtig meisje van 4530 gram. Zo trots.”

Chateau van de Meilandjes eindelijk verkocht

Karen Luiken-21 januari 2022 om 08:26

Het heeft behoorlijk wat geduld en stress gekost, maar het kasteel van de familie Meiland is eindelijk verkocht. Dat laten de realitysterren weten aan Shownieuws.

Het verkopen van het chateau was geen gemakkelijke opgave. Er waren lange tijd wel geïnteresseerden voor het enorme pand in Frankrijk, maar niemand bleek écht serieus. Op een gegeven moment hebben Martien en Erica er dan ook voor moeten kiezen de prijs te verlagen van dik 1 miljoen euro naar ‘slechts’ 795.000 euro.

Dat heeft blijkbaar zijn vruchten afgeworpen. “Het is voor elkaar. Het chateau is verkocht”, vertelt Erica. Martien vertelt dat de kopers Nederlandse mensen zijn. “Het heeft heel goed uitgepakt. Het is een heel leuke familie met een vrouw en man. Die hebben drie dochters, waarvan twee dochters met mannen en kinderen. Die gaan helemaal leuk, definitief, op het chateau wonen.”

Welke prijs de familie uiteindelijk voor het kasteel heeft gekregen, is niet bekend.

Ontdek meer