Levi’s en 'The Simpsons' zorgen voor grote throwback

Karen Luiken-16 februari 2022 om 08:00

Als je aan ‘The Simpsons’ denkt, denk je misschien niet automatisch aan Levi’s. Toch zijn de animatieserie en het kledingmerk met elkaar verbonden. Ze komen samen met een kledingcollectie die geïnspireerd is op streetwear, inclusief throwback pop culture vibes!

De lijn brengt je samen met Bart, Lisa, Milhouse en andere populaire inwoners van Springfield terug in de tijd. Dat wordt gedaan met allerlei verschillende items waar je spontaan nostalgische gevoelens van krijgt. Denk aan een vest met wolkenpring – een knipoog naar de openingsscène van de serie – of aan een jacket met daarop een afbeelding van Bart Simpson die een squishee drinkt.

Wil je all the way gaan? Dan heeft Levi’s een jas in de aanbieding met prints van Lisa Simpson, Ralph Wiggum, Mrs. Krabappel, Otto de buschauffeur en talrijke andere personages. Combineer die met een van de vele shirts, hoodies, sweaters, broeken of beanies en je plaatje is compleet.

De collectie wordt op 3 maart wereldwijd gelanceerd.

1
2

Tommy Jeans dropt nieuwe NBA collectie!

Amber Schepers-26 mei 2022 om 07:30

Goed nieuws voor fashion lovers die houden van een echte vintage look. Tommy Jeans lanceert dit voorjaar samen met NBA een nostalgische streetwear-modecollectie. Ze werken voor de collectie met nostalgische stijlen van Tommy’s straatcultuur.

Streetwear-mode op zijn best, dat kan je écht wel zeggen over de nieuwe Tommy Jeans collectie in samenwerking met NBA, de National Basketball Association van de VS. Samen brengen ze een collectie uit die ontworpen is voor iedereen die houdt van vintage straatstijl. De collectie knipoogt naar de jarenlange wortels van het merk in Amerikaanse streetstyle en iconische nostalgie van de jaren '90.

De streetwear-collectie zet in op een relaxte look met all-over prints van NBA-teamlogo's. Vanaf 25 mei 2022 is de collectie beschikbaar voor vroege toegang op de website en Tommy Jeans-winkels in heel Europa!

VTM GO komt met nieuw programma voor sneakerlovers

Karen Luiken-16 mei 2022 om 15:27

Er komt een nieuw VTM GO-programma speciaal voor sneakerlovers. In ‘Sneak Peek’ worden liefhebbers door Hakim Chatar meegenomen in de wondere wereld van sneakers, streetwear en alles wat daarachter schuilgaat.

Hakim gaat in het programma in gesprek met makers, zoekt de grootste sneakerverzamelaars op en verkent de roots van ’s werelds meest populaire schoeisel. Ook gaat hij langs bij verschillende bekende Vlamingen om een kijkje te nemen in hun riante sneakercollecties.

Gezichten die we voorbij zullen zien komen zijn die van YouTube-fenomeen Acid, 'Vooruit'-voorzitter Conner Rousseau, styliste Farah El Bastani, acteur Nicolas Caeyers en sneaker-customizer Tijs Van Impe. Acid trapt de reeks af. Hij bezit een bonte verzameling sneakers waarvan de meeste duidelijk de sporen dragen van zijn grootste passie: skaten.

Presentator Hakim kan niet wachten tot de show van start gaat. “Ik heb al de helft van mijn leven een obsessie met sneakers. Die gaat van de meest basic witte Air Force One’s tot de exclusievere - en dus ook heel dure - stuks”, vertelt hij.

"Het is een wereld op zich, die van de sneakerheads, en dus wilde ik wel eens in ‘lotgenoten’ hun schoenenkasten gaan neuzen. Ik kwam tot de conclusie dat lang niet elke sneakerhead z’n schoenen mooi ongedragen in de doos bewaart.”

De eerste vijf afleveringen van ‘Sneak Peek’ zijn vanaf woensdag 18 mei te zien op VTM GO.

Ontdek meer