Tom Holland en Zendaya kopen samen huis in Londen

Dieter Blarinckx-10 februari 2022 om 07:32

Tortelduifjes Tom Holland en Zendaya zetten de volgende grote stap in hun relatie: ze kochten zopas hun eerste woning samen. Het koppel ging voor een prachtig herenhuis in South West London. De vraagprijs: 3 miljoen pond, omgerekend zo'n 4 miljoen euro.

In hun buurt, dichtbij de buurt Richmond, hebben ook Mick Jagger en Angelina Jolie enkele eigendommen.

Het plan is om eerst grondig te renoveren. Zo zou Holland alvast investeren in het beste van het beste qua beveiliging en gaat hij een grote stalen poort laten zetten voor zijn eigendom. Daarnaast wil hij een eigen cinema én man cave. De twee zouden er tegen de zomer al willen intrekken.

Succes allebei!

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer