Deze corgi is het nieuwste lid van de 'Bridgerton'-cast

Karen Luiken-10 februari 2022 om 07:13

De ‘Bridgerton’-cast heeft er een nieuw lid bij. Dit keer geen bekende actrice of acteur, maar een hond. Maak kennis met corgi Newton!

In het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ maakt de familie Sharma zijn intrede. Onder hen ook Kate Sharma, gespeeld door Simone Ashley, die de nieuwe love interest van Anthony Bridgerton wordt. Ze neemt een bijzondere vriend mee naar het verhaal: haar trouwe viervoeter Newton.

Mensen die de boeken van Julia Quinn hebben gelezen, waar de serie op gebaseerd is, zullen het beestje al kennen. Daarin komt de corgi namelijk ook al voor. Ze zullen weten dat Newton zich graag in situaties mengt en problemen veroorzaakt.

Actrice Charithra Chandran bevestigt dat. In een gesprek met Entertainment Weekly zegt ze: “Het is niet per se de best opgevoede hond. Maar er waren zoveel hilarische momenten. Je moest hem iets lekkers geven om hem te laten zitten. Op een gegeven moment zat hij zo vol van alle lekkernijen, dat hij gewoon tijdens de opnames in slaap viel.”

Maar er is meer, want ook Simone Ashley maakte het een en ander mee met de hond. “Bij een van de gebouwen waar we filmden, lagen kiezelstenen op de oprit. Ik had hem aan de leiband en hij was steentjes aan het eten die hij vervolgens tijdens het filmen weer uitkakte.”

Charli XCX annuleert optreden in Brussel

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:18

Slecht nieuws voor fans die vanavond naar het optreden van Charli XCX in Brussel zouden gaan. De show gaat niet door omdat de zangeres last heeft van stemproblemen.

Behalve het optreden in Brussel cancelt Charli XCX ook de show die ze morgen in Utrecht zou geven. “Ik vind het verschrikkelijk om te moeten melden dat ik zowel mijn show in Brussel als in Utrecht moet afzeggen. Ik ben mijn stem kwijt en ook al doe ik alles om ‘m terug te laten keren, niks werkt”, aldus Charli XCX.

De zangeres moet de komende tijd zoveel mogelijk rust nemen om ervoor te zorgen dat haar stem weer normaal wordt. “Ik zou willen dat ik voor jullie kon optreden, maar zingen is letterlijk onmogelijk op dit moment. Het spijt me zo erg dat ik jullie moet teleurstellen. Ik keek heel erg uit naar deze twee Europese shows.”

Makers 'Stranger Things' doen geheimzinnig over spin-off

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:05

Eerder dit jaar werden fans van ‘Stranger Things’ verrast met het nieuws dat er een spin-off komt van de succesvolle Netflix-serie. Matt en Ross Duffer, makers van de show, hebben al een idee waar die over moet gaan. Maar de plannen worden met helemaal niemand gedeeld.

“We hebben wel een idee voor een spin-off waar we super enthousiast over zijn”, aldus de broers volgens Variety. “Maar we hebben het nog tegen niemand verteld. Laat staan dat we al iets op papier hebben gezet.”

Hoewel de breinen achter ‘Stranger Things’ heel geheimzinnig doen, zeggen ze wel dít: “We denken dat iedereen - inclusief Netflix - verrast zal zijn als ze het concept horen. Het is heel, heel anders.”

Ze onthullen dat er één persoon is die inmiddels heeft geraden waar de plannen over gaan. En dat is niemand minder dan Finn Wolfhard, die Mike Wheeler speelt in 'Stranger Things'. “Op de een of andere manier heeft Finn Wolfhard, die een slimme jongen is, correct geraden waar het over zou gaan. Maar afgezien van Finn weet niemand anders het.”

Ontdek meer