'Obi-Wan Kenobi'-serie vanaf 25 mei te zien op Disney+

Nico De Greef-10 februari 2022 om 05:00

The Walt Disney Company heeft op woensdag aangekondigd dat de aanstaande serie 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' vanaf 25 mei in première gaat op Disney+.

Disney kondigde de premièredatum van de langverwachte Star Wars-serie aan op sociale media. De aankondiging ging gepaard met de eerste officiële poster van de 6-delige reeks waarop Jedi Master Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) wordt afgebeeld te midden van een woestijn.

'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' is de eerstvolgende nieuwe live-action serie die Star Wars-fans kunnen kijken na 'The Book of Boba Fett'. De finale van die serie ging afgelopen woensdag in première.

De Obi-Wan Kenobi reeks speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen uit 'Star Wars: Revenge of The Sith' af. De reeks volgt de avonturen van Jedi Master Obi-Wan Kenobi die een teruggetrokken leven leidt op Tatooine. In dit tijdperk worden de Jedi opgejaagd door Darth Vader en zijn Inquisitors, met wie de voormalige leermeester van Anakin Skywalker (Hayden Christensen) naar verluidt in de reeks het pad zal kruisen.

Naast Ewan McGregor en Hayden Christenen spelen ook acteurs Moses Ingram, Joel Edgerton (Uncle Owen), Bonnie Piesse (Aunt Beru), Kumail Nanjiani, Simone Kessell en Rupert Friend rollen in de reeks.

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer