Rock Werchter maakt line-up compleet met The Kid LAROI

Karen Luiken-10 februari 2022 om 06:03

Goed en slecht nieuws over Rock Werchter. Laten we beginnen met het goede nieuws: er zijn nieuwe artiesten aangekondigd en daarmee is de line-up compleet. Het slechte nieuws: het festival is helemaal uitverkocht.

Via Instagram laat de organisatie van Rock Werchter weten dat onder meer The Kid LAROI, Lady Blackbird, Glints en ILA naar het festival komen. Andere nieuwe namen zijn SONS, Tin Fingers en Yong Yello.

Van Pearl Jam, The War on Drugs, Metallica, Greta van Fleet, Imagine Dragons, Twenty One Pilots, Yungblud, Måneskin, Anne-Marie, Red Hot Chilli Peppers, The Killers en Keane wisten we al dat ze naar Rock Werchter zouden komen.

Nog geen kaartje kunnen bemachtigen? Dan zal het een zware strijd worden om er alsnog eentje te krijgen. Het festival is namelijk volledig uitverkocht. Zowel weekendtickets als dagkaartjes zijn niet meer verkrijgbaar.

(Photo by Jay Wennington on Unsplash)

Grote verandering voor Gentse Feesten 2023

Dieter Blarinckx-27 maart 2023 om 16:30- Foto:

Stad Gent

De lente is officieel in het land, dus beginnen veel mensen uit te kijken naar de goedgevulde festivalzomer. Maar wie van plan is om dit jaar ook naar de Gentse Feesten te gaan, leest nu best aandachtig verder, want er zal een grote verandering doorgevoerd worden.

De pleinorganisator van de Gentse Feesten, Ivan Saerens, heeft immers bekendgemaakt dat ieder Gents plein zijn eigen beker zal hebben. Die nieuwe regelgeving zal ingaan vanaf de aankomende editie van deze zomer.

Concreet wil dat dus zeggen dat wie deze zomer een pintje drinkt op een plein van de Gentse Feesten, dat pintje ook op hetzelfde plein moeten inleveren. Vorig jaar werkten nog tien Gentse pleinen met dezelfde beker, maar dat is nu dus voorgoed gedaan.

"Het is gewoon eenvoudiger voor iedereen”, klinkt het bij Ivan Saerens aan Het Nieuwsblad. Iedere organisator zal voortaan zijn eigen dranksysteem mogen bepalen. Hoe dat net in zijn werk zal gaan, zal later dit jaar bekendgemaakt worden.

Intussen blijf je op de hoogte via deze website.

Schrijf je nu in voor de ULTIMATE DJ BATTLE!

Nezir Yikik-22 maart 2023 om 12:22

In samenwerking met Red Bull Big Bob, lanceert TAGMAG de gloednieuwe serie 'ULTIMATE DJ BATTLE'. Dé reeks waarin we op zoek gaan naar een nieuwe dj om onze festivals volledig plat te spelen.

Ben je niet op je mond gevallen, bruis je van de energie en klopt je hart gewoon keihard mee op de beat? Dan wacht onze koppige jury (5NAPBACK, Michael Amani en Jamie-Lee Six en Louis XIV) op je inzending, zodat ze je kunnen klaarstomen voor het echte werk.

Herken je jezelf hierin? Schrijf je dan als de bliksem in via het onderstaande formulier. Wie weet draai jij binnenkort wel op Dour Festival met de Red Bull Big Bob, sta je tussen de line-up van Dance D-vision, Kamping Kitsch, The Island, Balaton Sound én The Graduates!

Ontdek meer