Tomorrowland maakt eerste namen line-up bekend

Karen Luiken-09 februari 2022 om 15:07

Drie weekenden lang feest met tientallen artiesten die komen optreden. Dat is wat je dit jaar kunt verwachten van Tomorrowland. Hoewel het nog even zal duren voor het grote spektakel aanbreekt, kun je nu alvast in de feestsferen komen. De organisatie van het festival heeft de eerste namen van de line-up bekendgemaakt!

Tomorrowland wil dit jaar zes unieke artiesten in de spotlights zetten die gepassioneerd bezig zijn met muziek. Niemand minder dan Carola, Jana Vitiligo, Mandidextrous, Moore Kismet, Odssey en RayRay krijgen die kans. Zij geven stuk voor stuk een spetterend optreden in een van de drie feestweekenden. Het eerste vindt van 15 tot en met 17 juli plaats, het tweede van 22 tot en met 24 juli en het derde van 29 tot en met 31 juli.

De komende editie van Tomorrowland staat in het teken van het thema ‘The Reflection of Love’. Wie tickets wil bemachtigen, kan zich via de website van Tomorrowland pre-registreren. Kaartjes gaan voor Belgische fans vanaf 19 februari om 11.00 uur in de verkoop.

Hype'O Dream maakt line-up compleet

Karen Luiken-26 mei 2022 om 10:50

De festivalzomer waar we zo lang naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken. Alle feestjes die twee jaar lang niet door hebben kunnen gaan, worden nu dubbel en dwars ingehaald. In het weekend van 8 en 9 juli is het de beurt aan Hype’O Dream.

Je moet er nog even geduld voor hebben, maar over een paar weken vormt Waregem het decor van een nieuwe editie van Hype’O Dream. Twee dagen lang kan er keihard gefeest worden op de muziek van de beste dj’s.

Verschillende artiesten werden eerder al aangekondigd, maar inmiddels is de line-up helemaal compleet. $hirak komt langs, CAMILLE, Gers Pardoel, Jebroer, Metejoor, Mandy, De Jeugd van Tegenwoordig, DJ Licious, 5NAPBACK, 2-Fabiola en Michiel Cnudde. Maar ook Avarage Rob maakt zijn opwachting, net zoals Yves Deruyter, Yves V en Regi.

Een lijst met alle aanwezige artiesten check je hieronder.

WOO HAH! kondigt laatste tien namen aan

Karen Luiken-26 mei 2022 om 09:42- Foto:

Photo by Chase Fade on Unsplash

De line-up van WOO HAH! is compleet. Vandaag zijn de laatste tien namen aangekondigd en dat betekent dat het aftellen naar het festival nu écht kan beginnen.

Naast de al eerder aangekondigde namen Future, Dave en J. Cole zullen ook Coi Leray, Ho99o9, Albi X, Mula B, Ashafar, La$$a, Iliasopdebeat, Christian D, DDG en Trobi & Friends een optreden verzorgen.

Het reguliere programma is inmiddels dus rond, maar de organisatie van het festival zal binnenkort nog wel aankondigingen doen voor de Lil Cube-stage, waar nieuwe talenten de kans krijgen het podium te beklimmen.

Kaartjes voor het festival, dat dit keer in samenwerking met Rolling Loud wordt gehouden, zijn nog verkrijgbaar via de website van WOO HAH!

Ontdek meer