TikTokker wast haar slechts één keer in acht weken

Karen Luiken-05 augustus 2021 om 14:13

Het is inmiddels wel bekend dat het niet goed is om je haar iedere dag te wassen. Het liefst zo min mogelijk; als het even kan slechts een keer in de acht weken. Een kapster die gebruikmaakt van TikTok doet het en raadt iedereen aan hetzelfde te doen. Volgens haar krijg je een geweldige coupe als je haar voorbeeld zou volgen.

Het klinkt misschien vies, maar dat is het niet. Volgens kapster Michelle word je kapsel er alleen maar beter van als je het minder vaak met shampoo in zou smeren. “Ik kan acht weken zonder wassen”, zegt ze op TikTok. “Heb je last van droge punten? Dan is dat waarschijnlijk omdat je ze te vaak wast.”

Nu horen we je denken: hoe is het mogelijk om zo lang geen shampoo te gebruiken zonder vet haar te krijgen? De truc zit ‘m in het uitstellen. Probeer iedere keer een dag langer te wachten met het wassen van je haar. “Dat moet je volhouden”, aldus de kapster. Het proces kan maanden tot jaren duren, maar ‘geduld en doorzettingsvermogen’ zijn volgens haar key.

(Photo by Element5 Digital on Unsplash)

Jongen stopt USB-kabel in penis (en dat gaat gruwelijk mis)

Karen Luiken-18 september 2021 om 05:30

Benieuwd naar de lengte van je penis? Wat je ook doet om het ding op te meten, doe in ieder geval niet wat een 15-jarige jongen uit Londen deed. Hij stak een USB-kabel in zijn geslachtsdeel om erachter te komen hoe groot zijn jongeheer was. Met alle gevolgen van dien.

Het experiment van de tiener ging flink mis: de kabel kwam in de knoop en daardoor vast te zitten. Hij deed volgens Daily Mail verschillende pogingen om de kabel te verwijderden, maar dat resulteerde in een behoorlijk bloedbad tijdens het plassen. Zijn familie besloot daarom maar medische hulp in te schakelen.

De jongen is naar het ziekenhuis gebracht, maar ook daar slaagde het personeel er niet in om de kabel eruit te trekken. Zelfs niet met speciaal gereedschap. Er zat daarom niets anders op dan het slachtoffer - dat toegaf de kabel te hebben ingebracht om zijn penis op te meten - te opereren.

Na het maken van een röntgenfoto is de tiener naar de operatietafel gebracht. Daar kregen artsen het eindelijk voor elkaar de kabel uit de piemel te verwijderen. Een dag later mocht het slachtoffer weer naar huis. Hij heeft er uiteindelijk niks aan over gehouden. Alles werkt weer naar behoren.

Deze broek van ASOS heeft een ingebouwde string

Karen Luiken-16 september 2021 om 03:50

Een verontrustende trend uit de jaren ’90 lijkt een comeback te maken. Ken je de broeken nog die zo laag zaten dat je string er ver (maar echt heel ver) bovenuit kwam? Nou, die komen – als het aan Asos ligt – weer vrolijk terug op de fashionmarkt.

De webshop verkoopt een broek die gepaard gaat met een string. Dat heeft z’n voordelen en z’n nadelen. Aan de ene kant betekent het dat je geen los ondergoed hoeft te kopen. Aan de andere kant moet je je ook bedenken dat als je het kledingstuk in huis haalt, je zéér sexy over straat zal lopen.

Aan de voorkant ziet het item eruit als een normale broek met krokodillenprint. Maar draai je jezelf om, dan krijg je een weinig verhullende achterkant met een zwarte string die behoorlijk zichtbaar is.

Interesse? De broek is nu in de sale en kost slechts 25 euro.

Ontdek meer