Ed Sheeran en Taylor Swift brengen samen muziek uit

Karen Luiken-09 februari 2022 om 07:53

Het gaat gebeuren. Ed Sheeran en Taylor Swift brengen binnenkort samen muziek uit. De geruchten daarover gaan al langer rond, maar nu lijkt het nieuws ook eindelijk te zijn bevestigd door Ed Sheeran zelf.

Officieel is er nog niks naar buiten gebracht over een samenwerking tussen de zanger en zangeres, maar Ed heeft in een interview met Ladbible gezegd dat de twee aanstaande vrijdag een nummer uitbrengen. “We wilden het eigenlijk pas later bekendmaken”, aldus de roodharige Brit.

Fans vermoeden dat het liedje een remix wordt van ‘The Joker and the Queen’, een nummer dat op het vierde studioalbum van Ed te vinden is.

Nieuw album Harry Styles is eindelijk gelanceerd

Karen Luiken-20 mei 2022 om 06:30

Een grote dag is aangebroken voor fans van Harry Styles. De zanger heeft zijn langverwachte album ‘Harry’s House’ vandaag gelanceerd.

De plaat is Harry’s derde soloalbum en is de opvolger van ‘Fine Line’ uit 2019. Er staan in het totaal dertien nummers op, waarvan de al eerder uitgebrachte song ‘As It Was’ er één van is.

Een ander liedje heet ‘Daylight’. Daarover gaat het gerucht dat het over Taylor Swift zou gaan, maar Harry ontkent noch bevestigt dat. “Het gaat over een relatie waarin mijn liefde niet werd beantwoord”, aldus de zanger in The Howard Stern Show. “Maar ik ga je niet vertellen over wie het gaat.”

Harry omschreef zijn nieuwe album eerder al als ‘intiem’. “Het klinkt als het grootste en leukste album, maar het is verreweg het meest intieme."

Zien: Michael Amani & Jonatan Medart lanceren track 'Wajow'

Dieter Blarinckx-18 mei 2022 om 17:53

DJ Michael Amani en TikTokker/content creator Jonatan Medart hebben samen een nieuwe vette track gedropt!

De twee werkten eerder al samen, zo'n jaar geleden, voor 'Het 2021 Lied', dat ook op veel positieve reacties kon rekenen.

'Wajow", hun gloednieuwe collab, werd woensdagmiddag gedropt op YouTube, mét videoclip die geshoot werd in de Smile Safari. Qua vibe kan je het vergelijken met een propere versie van 'Drank & Drugs'.

Beluister 'm hieronder:

Ontdek meer