PLL-ster Shay Mitchell opnieuw zwanger

Karen Luiken-09 februari 2022 om 06:31

Leuk babynieuws voor fans van ‘Pretty Little Liars’. Shay Mitchell en haar vriend Matte Babel kondigen via Instagram aan een tweede kindje te verwachten.

De aankondiging komt kort nadat Shay haar volgers liet weten dat haar oma is overleden. “Afscheid nemen van een geliefde en tegelijkertijd blij zijn om een kindje in deze wereld te mogen verwelkomen, geeft de cyclus van het leven weer”, aldus de actrice op social media.

“Ik denk dat dit altijd het plan van het universum is geweest, wetende dat ik vreugde nodig zou hebben om de klap op te vangen van het verlies van een van de belangrijkste mensen in mijn leven”, vervolgt ze. “Oma, ik mis je elke dag. Kleintje, we kunnen niet wachten tot we jou kunnen ontmoeten. Ik slaak een zucht van vrede, wetende dat jullie twee op zo’n kosmische manier met elkaar verbonden zijn.”

Shay en Matte werden in 2019 voor het eerst ouders van hun dochtertje Atlas.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer