PLL-ster Shay Mitchell opnieuw zwanger

Karen Luiken-09 februari 2022 om 06:31

Leuk babynieuws voor fans van ‘Pretty Little Liars’. Shay Mitchell en haar vriend Matte Babel kondigen via Instagram aan een tweede kindje te verwachten.

De aankondiging komt kort nadat Shay haar volgers liet weten dat haar oma is overleden. “Afscheid nemen van een geliefde en tegelijkertijd blij zijn om een kindje in deze wereld te mogen verwelkomen, geeft de cyclus van het leven weer”, aldus de actrice op social media.

“Ik denk dat dit altijd het plan van het universum is geweest, wetende dat ik vreugde nodig zou hebben om de klap op te vangen van het verlies van een van de belangrijkste mensen in mijn leven”, vervolgt ze. “Oma, ik mis je elke dag. Kleintje, we kunnen niet wachten tot we jou kunnen ontmoeten. Ik slaak een zucht van vrede, wetende dat jullie twee op zo’n kosmische manier met elkaar verbonden zijn.”

Shay en Matte werden in 2019 voor het eerst ouders van hun dochtertje Atlas.

Ex-Miss Chayenne laat borsten vergroten

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 16:53

De Vlaamse schone Chayenne Van Aarle, vooral bekend als ex-Miss België, heeft in een interview met Het Laatste Nieuws openlijk verteld over haar borstvergroting. “Ik voelde me een Miss België met mandarijnenborstjes”, klonk het o.a. aan HLN.

Chayenne gaf een open en eerlijk interview aan Het Laatste Nieuws vanuit een chirurgische kliniek in Istanbul. Daar liet ze zopas een borstvergroting uitvoeren, en daar zat ze al een tijdje aan te denken.

“Ik keek in de spiegel en zag een mooie, fiere vrouw met twee lege theezakjes. Ik voel me nu echt twintig keer vrouwelijker”, klinkt het bij een opgeluchte Chayenne.

Vorig jaar werd ze op 23-jarige leeftijd gekroond tot Miss België, maar toch bleef ze onzeker over het formaat van haar borsten. maar daar heeft ze nu eindelijk iets aan durven doen en praat er nu volledig vrijuit over.

Chapeau Chayenne!

Holi: zo duur was het kapsel van Halle Bailey in 'The Little Mermaid'

Karen Luiken-30 mei 2023 om 14:17

De gloednieuwe film ‘The Little Mermaid’ heeft veel geld gekost. In het totaal zo’n 200 miljoen dollar, waarvan een behoorlijk deel naar de oranje lokken van hoofdrolspeelster Halle Bailey zijn gegaan.

Het was belangrijk dat Halle, die al jaren dreadlocks draagt, oranje haar zou krijgen voor haar hoofdrol in ‘The Little Mermaid’. Ze hadden natuurlijk een pruik voor haar kunnen kopen, maar in plaats daarvan werd gekozen voor een andere optie. Een veel duurdere optie. Haarstyliste Camille Friend werd ingeschakeld en zorgde ervoor dat de dreadlocks van Halle een oranje gloed kregen.

Hoe ze dat heeft gedaan? De bestaande dreadlocks van Halle zijn bewaard gebleven en daar zijn drie verschillende kleuren rood omheen gewikkeld. “We hebben de interne structuur van haar haren niet aangepast”, vertelt de haarstyliste volgens Variety. Wel moesten er soms stukken haar verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.

Al met al heeft het uren geduurd voordat het kapsel van Halle perfect was. En tja, dat kost natuurlijk geld. “Minimaal 140.000 euro”, zegt de haarstyliste.

Ontdek meer