Er komt een docu over ‘Fantastic Beasts’!

Dieter Blarinckx-08 februari 2022 om 18:54

Potterheads, deze is voor jullie! De BBC en Warner Bros hebben namelijk bekendgemaakt dat er een heuse docu in de maak is rond ‘Fantastic Beasts’. Die docu zal binnenkort te streamen zijn via alle kanalen van de BBC.

De Britse acteur en schrijver Stephen Fry, die trouwens ook zijn stem leende aan de audioboeken van de ‘Harry Potter’-franchise, neemt ons binnenkort mee op een magische, fantastische reis in ‘Fantastic Beasts: A Natural History’.

Samen met de BBC, Warner Bros en het Natural History Museum, gaat Fry op zoek naar de basis van deze magische fabeldieren en zoomt hij ook verder in op échte dieren waarvan je het bestaan haast niet afwist! Daarnaast gaat Fry in gesprek met J.K. Rowling om uit te zoeken waar zij net inspiratie haalde voor alle fabeldieren die we in de ‘Harry Potter’- en ‘Fantastic Beasts’-films leerden kennen.

Wanneer de special net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Jolien in tranen door sfeer na 'Big Brother'-nominaties

Karen Luiken-25 maart 2023 om 17:03

Jolien heeft een zware tijd in ‘Big Brother’. Ze heeft op Lindsey gestemd en de sfeer in het huis lijkt daardoor omgeslagen. “Ik kan niet tegen zo’n gedrag. Ik ben ook niet perfect, ik ben ook niet perfect geweest, ik heb ook dingen gedaan of gezegd. Maar we blijven mensen. Doe gewoon normaal tegen elkaar”, zegt ze in onderstaande preview.

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:15- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen. Tijdens een optreden in Glasgow vertelde hij zijn fans dat hij vertigo heeft, een ander woord voor draaiduizeligheid.

“Het is niet zo goed met me gegaan”, zei de zanger donderdag tegen zijn publiek. “Ik heb vertigo. Alles om me heen draait, maar ik blijf lachen. Ik ga niet dood dus dat is goed. Al heb ik een paar dagen gedacht dat ik wel dood zou gaan.”

Vertigo kan je het gevoel geven dat jij of de omgeving om je heen ronddraait. Het wordt veroorzaakt door een verstoring van het evenwichtsorgaan.

Ontdek meer