Er komt een docu over ‘Fantastic Beasts’!

Dieter Blarinckx-08 februari 2022 om 18:54

Potterheads, deze is voor jullie! De BBC en Warner Bros hebben namelijk bekendgemaakt dat er een heuse docu in de maak is rond ‘Fantastic Beasts’. Die docu zal binnenkort te streamen zijn via alle kanalen van de BBC.

De Britse acteur en schrijver Stephen Fry, die trouwens ook zijn stem leende aan de audioboeken van de ‘Harry Potter’-franchise, neemt ons binnenkort mee op een magische, fantastische reis in ‘Fantastic Beasts: A Natural History’.

Samen met de BBC, Warner Bros en het Natural History Museum, gaat Fry op zoek naar de basis van deze magische fabeldieren en zoomt hij ook verder in op échte dieren waarvan je het bestaan haast niet afwist! Daarnaast gaat Fry in gesprek met J.K. Rowling om uit te zoeken waar zij net inspiratie haalde voor alle fabeldieren die we in de ‘Harry Potter’- en ‘Fantastic Beasts’-films leerden kennen.

Wanneer de special net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Charli XCX annuleert optreden in Brussel

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:18

Slecht nieuws voor fans die vanavond naar het optreden van Charli XCX in Brussel zouden gaan. De show gaat niet door omdat de zangeres last heeft van stemproblemen.

Behalve het optreden in Brussel cancelt Charli XCX ook de show die ze morgen in Utrecht zou geven. “Ik vind het verschrikkelijk om te moeten melden dat ik zowel mijn show in Brussel als in Utrecht moet afzeggen. Ik ben mijn stem kwijt en ook al doe ik alles om ‘m terug te laten keren, niks werkt”, aldus Charli XCX.

De zangeres moet de komende tijd zoveel mogelijk rust nemen om ervoor te zorgen dat haar stem weer normaal wordt. “Ik zou willen dat ik voor jullie kon optreden, maar zingen is letterlijk onmogelijk op dit moment. Het spijt me zo erg dat ik jullie moet teleurstellen. Ik keek heel erg uit naar deze twee Europese shows.”

Winnie de Pooh wordt angstaanjagend in nieuwe horrorfilm

Karen Luiken-27 mei 2022 om 06:26

Dacht je dat Winnie de Poeh altijd die zachtaardige, honingliefhebbende, gele beer was die geen vlieg kwaad deed? Als je beelden ziet van de aankomende horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ ga je daar wel anders over denken. Het schattige tekenfilmfiguur wordt angstaanjagend.

Regisseur Rhys Waterfield heeft in een gesprek met Variety details verklapt over ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’, een horrorfilm waarin de gele beer samen met zijn hulpje Knorretje transformeert in een kwaadaardig beest.

“Omdat ze zo vaak voor zichzelf hebben moeten zorgen, zijn ze verwilderd”, legt de regisseur uit. “Ze zijn teruggegaan naar hun dierlijke roots. Ze zijn niet langer tam: het zijn gemene beesten die een prooi proberen te vinden.”

De opnames vonden plaats in Engeland. Het is nog niet bekend wanneer de horror zal verschijnen.

Ontdek meer