Camila Cabello schittert in nieuwe trailer 'Cinderella'

Karen Luiken-05 augustus 2021 om 05:55

We blijven maar verrast worden. Slechts een paar weken nadat Amazon Prime Video een teaser van de nieuwste ‘Cinderella’-film de wereld in slingerde, krijgen we alweer nieuwe beelden te zien. Dit keer een complete trailer die garant staat voor drie minuten kijkplezier.

Grote kans dat je in het verleden al verschillende ‘Cinderella’-verhalen hebt gezien. Je hebt de tekenversie, de variant met Hilary Duff en de live action-remake van Disney. Dit keer wordt het verhaal waarmee je bent opgegroeid in een compleet nieuw jasje gestoken. En de hoofdrol? Die is weggelegd voor Camila Cabello.

In deze ‘Cinderella’ zien we hoe Ella, een ambitieuze jonge vrouw, er alles aan doet om haar dromen waar te maken. Ze maakt zelf jurken en start een winkeltje op om de kleedjes te kunnen verkopen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Want terwijl haar gemene stiefmoeder er alles aan doet om haar plannen in duigen te laten vallen, laat een knappe prins Ella's hoofd op hol slaan.

Behalve Camila Cabello hebben ook Billy Porter, Pierce Brosnan en Idina Menzel een rol in de film. James Corden is een van de producenten. Het eindresultaat zal vanaf 3 september te zien zijn op Amazon Prime Video.

Chris Pratt speelt Mario in nieuwe 'Super Mario'-film!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:38

Wie fan is van de 'Super Mario' games en daarnaast ook Chris Pratt graag ziet acteren, is in for a treat! Eerder deze week werd namelijk aangekondigd dat Chris Pratt, die je vooral kent van ‘Jurassic World’ en ‘Guardians of the Galaxy’, de hoofdrol zal spelen in een nieuwe film gebaseerd op de coole ‘Super Mario’-games!

De animatiefilm zal in samenwerking met Nintendo worden gemaakt om zo getrouw mogelijk te blijven aan de games. Naast Pratt in de hoofdrol, kan de film ook rekenen op andere grote namen. Princess Peach zal worden vertolkt door Anya Taylor-Joy, die we kennen uit ‘The Queen’s Gambit’. Schurk Bowser wordt dan weer gespeeld door Jack Black.

De film wordt voorlopig verwacht rond december 2022!

'Fifty Shades Freed' komt naar Netflix!

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:30

De gebeden van ‘Fifty Shades’-fans worden gehoord. De derde en laatste film uit de erotische reeks komt na veel geduld eindelijk naar Netflix. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar er is meer: je hoeft er helemaal niet lang meer op te wachten!

In ‘Fifty Shades Freed’ zien we hoe de pasgetrouwde Christian en Anastasia een prachtige toekomst tegemoet gaan. Althans, dat hopen ze. Er wordt al snel roet in het eten gegooid wanneer Jack Hyde, de voormalige baas van Anastasia, in beeld komt. Hij wil wraak en doet er alles aan om dat te krijgen.

De film met Jamie Dornan en Dakota Johnson in de hoofdrollen zal op 6 oktober op Netflix verschijnen.

Ontdek meer