Camila Cabello schittert in nieuwe trailer 'Cinderella'

Karen Luiken-05 augustus 2021 om 05:55

We blijven maar verrast worden. Slechts een paar weken nadat Amazon Prime Video een teaser van de nieuwste ‘Cinderella’-film de wereld in slingerde, krijgen we alweer nieuwe beelden te zien. Dit keer een complete trailer die garant staat voor drie minuten kijkplezier.

Grote kans dat je in het verleden al verschillende ‘Cinderella’-verhalen hebt gezien. Je hebt de tekenversie, de variant met Hilary Duff en de live action-remake van Disney. Dit keer wordt het verhaal waarmee je bent opgegroeid in een compleet nieuw jasje gestoken. En de hoofdrol? Die is weggelegd voor Camila Cabello.

In deze ‘Cinderella’ zien we hoe Ella, een ambitieuze jonge vrouw, er alles aan doet om haar dromen waar te maken. Ze maakt zelf jurken en start een winkeltje op om de kleedjes te kunnen verkopen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Want terwijl haar gemene stiefmoeder er alles aan doet om haar plannen in duigen te laten vallen, laat een knappe prins Ella's hoofd op hol slaan.

Behalve Camila Cabello hebben ook Billy Porter, Pierce Brosnan en Idina Menzel een rol in de film. James Corden is een van de producenten. Het eindresultaat zal vanaf 3 september te zien zijn op Amazon Prime Video.

Opnames ‘Black Panther: Wakanda Forever’ terug gestart

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 08:59

Goed nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie want Marvel & Disney hebben laten weten dat de opnames van de sequel op de monsterhit ‘Black Panther’, ‘Wakanda Forever’, terug gestart zijn. Actrice Letitia Wright, die in de film de zus van de overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman speelt, keert terug in een belangrijkere rol. Er gaan zelfs roddels de ronde dat Marvel van plan is om haar de fakkel te laten overnemen van haar broer.

De productie werd meermaals stopgezet door de opflakkering van het coronavirus, maar als alles vanaf nu goed verloopt, zou de film dit najaar nog in de zalen te zien zijn.

‘Encanto’ kent grootste hit sinds ‘Let It Go’!

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:15

‘Encanto’, de gloednieuwe animatiefilm van Disney, heeft een zotte hit beet met ‘We Don’t Talk About Bruno’. Het lied is zelfs hét populairste lied sinds ‘Let It Go’ uit Frozen. En dat wil wel al wat zeggen…

‘We Don't Talk About Bruno’ staat zo plots naast Adele en Lil Nas X in de Billboard Hot 100. Ook op Spotify is het één van de meest gestreamde tracks van het moment, om over TikTok maar te zwijgen…

De muziek werd geschreven door Lin Manuel Miranda, die ook de muziek van ‘Moana’ en ‘Hamilton’ schreef. Momenteel werkt Miranda aan de soundtrack van de opkomende film ‘The Little Mermaid’.

Beluister ‘We Don’t Talk About Bruno’ hier:

Ontdek meer