Jaimie Vaes verhuist naar Ibiza

Karen Luiken-05 augustus 2021 om 05:52

Jaimie Vaes zegt het Nederlandse landschap vaarwel. De realityster heeft haar koffers gepakt en is samen met haar zoontje Lío naar Ibiza verhuisd. Haar verloofde Lil Kleine blijft in Nederland achter. Dat vertelt ze in een nieuwe aflevering van ‘Jaimie: In The Vaes Lane’.

Het was al even bekend dat Jaimie en Lil Kleine een tijdje afstand van elkaar nemen. Een afstand die, naar nu blijkt, erg letterlijk wordt genomen. Want terwijl Lil Kleine in Nederland zijn ding doet, verblijft Jaimie op haar lievelingseiland Ibiza. “Het gaat goed, maar ik neem wat tijd voor mezelf”, aldus de brunette. Ze vertelt dat ze nerveus is voor de toekomst, maar dat het verder prima met haar gaat. “Ik heb besloten om op Ibiza te blijven met Lío. Ik ben daar supergelukkig, Lío is daar gelukkig. Ik kan me geen betere plek wensen.”

Voorlopig brengt Jaimie dus vooral veel tijd door met haar zoontje. Of het nog goed komt met Lil Kleine, is nog maar de vraag. Ze leven nu al een behoorlijke tijd apart van elkaar. Eigenlijk al sinds die ‘beruchte’ avond in Ibiza, waar het koppel nog altijd niet veel over heeft losgelaten. Het enige wat Jaimie daar nog over kwijt wil, is het volgende: “De avond zelf was gezellig, het is alleen niet zo leuk geëindigd. Het is jammer dat Nederland mee kan genieten van de minder leuke kant van mijn relatie, maar dat is nou eenmaal de keerzijde van de medaille. Als we nu een break nemen en mensen gaan speculeren, dan is dat maar zo. Het is tijd voor verandering.”

Timtation wordt vader na “geweldige vrijpartij”

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:07

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft via sociale media laten weten dat hij voor het eerst vader wordt. En dat doet hij op geheel eigen wijze met de woorden: “Na een geweldige vrijpartij, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij”. Die caption staat te lezen naast een foto van zijn vriendin Sofie en zijn stiefzoontje Mathis. De nieuwe baby wordt verwacht in juli.

Tim Wauters heeft al een woelig liefdesleven achter te rug. Zijn deelname aan ‘Temptation Island’ met zijn toenmalige vriendin Deborah, dan viel hij als een blok voor verleidster Cherish, maar dat bleek - na de opnames dan toch - niet wederzijds. Toch vond hij de liefde (en een baby) bij zijn huidige vriendin Sofie.

Proficiat!

Ed Sheeran bouwt begraafplaats in eigen tuin

Karen Luiken-14 januari 2022 om 07:44

Ed Sheeran heeft wilde plannen. De zanger is niet alleen druk met het bouwen van een eigen kerk op zijn uitgestrekte landgoed in Suffolk, hij realiseert er ook meteen zijn eigen begraafplaats bij. Dat meldt The Sun.

De plannen voor de kerk liggen er al een tijdje. Ed wil het bouwwerk compleet maken met een toren, bankjes, altaar en glas-in-loodramen. Maar nu komt daar dus nog een extraatje bij. De ‘Shape of You’-zanger heeft een aanvraag ingediend voor een begraafplaats of graftombe. Die zal worden aangelegd onder zijn kerk en is straks toegankelijk via een luik.

Het landgoed in Suffolk, met de bijnaam Sheeranville, is maar liefst 4,4 miljoen euro waard. Er staan vijf huizen, inclusief een zwembad, boomhut met twee verdiepingen, een pub en voetbalveld.

Ontdek meer