Jaimie Vaes verhuist naar Ibiza

Karen Luiken-05 augustus 2021 om 05:52

Jaimie Vaes zegt het Nederlandse landschap vaarwel. De realityster heeft haar koffers gepakt en is samen met haar zoontje Lío naar Ibiza verhuisd. Haar verloofde Lil Kleine blijft in Nederland achter. Dat vertelt ze in een nieuwe aflevering van ‘Jaimie: In The Vaes Lane’.

Het was al even bekend dat Jaimie en Lil Kleine een tijdje afstand van elkaar nemen. Een afstand die, naar nu blijkt, erg letterlijk wordt genomen. Want terwijl Lil Kleine in Nederland zijn ding doet, verblijft Jaimie op haar lievelingseiland Ibiza. “Het gaat goed, maar ik neem wat tijd voor mezelf”, aldus de brunette. Ze vertelt dat ze nerveus is voor de toekomst, maar dat het verder prima met haar gaat. “Ik heb besloten om op Ibiza te blijven met Lío. Ik ben daar supergelukkig, Lío is daar gelukkig. Ik kan me geen betere plek wensen.”

Voorlopig brengt Jaimie dus vooral veel tijd door met haar zoontje. Of het nog goed komt met Lil Kleine, is nog maar de vraag. Ze leven nu al een behoorlijke tijd apart van elkaar. Eigenlijk al sinds die ‘beruchte’ avond in Ibiza, waar het koppel nog altijd niet veel over heeft losgelaten. Het enige wat Jaimie daar nog over kwijt wil, is het volgende: “De avond zelf was gezellig, het is alleen niet zo leuk geëindigd. Het is jammer dat Nederland mee kan genieten van de minder leuke kant van mijn relatie, maar dat is nou eenmaal de keerzijde van de medaille. Als we nu een break nemen en mensen gaan speculeren, dan is dat maar zo. Het is tijd voor verandering.”

'Sex Education'-acteur niet blij met fans

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:47

Hoewel veel mensen er een moord voor zouden doen om beroemd te worden, zouden sommige sterren er juist heel veel over hebben om eens níét herkend te worden. Asa Butterfield bijvoorbeeld. Hij is er he-le-maal klaar mee dat fans ongevraagd foto’s van hem maken.

De acteur kan sinds het grote succes van ‘Sex Education’ niet meer normaal over straat. Als hij zich in het openbaar bevindt, zijn er vaak mensen die iets van hem willen. En daar heeft hij niet altijd zin in. Op Twitter vraagt hij zijn fans dan ook of ze hem alsjeblieft met rust willen laten.

“Ik word zo moe van mensen die foto’s van me maken als ik een avondje uit ben. Het verpest niet alleen humeur, maar ook mijn avond. Fuck off. Laat me”, aldus Asa, die momenteel in het derde seizoen van ‘Sex Education’ te zien is als Otis. “Ik tweet dit terwijl ik in een taxi zit na een avond waarbij ik meerdere telefoons uit mijn gezicht heb moeten slaan.”

Delphine ontslagen na deelname 'Temptation Island'

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:32

Haar deelname aan ‘Temptation Island’ is Delphine duur komen te staan. Hoewel het nog niet duidelijk is of haar relatie met Bert de ultieme test zal overleven – zo ziet het er nu in ieder geval niet naar uit – is er in ieder geval wel iets anders dat ze kwijt is geraakt: haar baan.

De realityster laat via Instagram weten na tien jaar ontslagen te zijn bij Delhaize. En de reden is best heftig. “Na tien jaar ontslag gekregen op mijn werk. Omdat ik meedoe aan Temptation”, aldus Delphine. “Ze hebben mij verplicht een onderling akkoord te tekenen.”

Het is de zoveelste klap die de brunette te verduren krijgt. Kijkers van Tempa hebben afgelopen week al kunnen zien hoe ze een geheim van Bert onthulde, nadat iedereen haar ervan beschuldigde ‘ziekelijk jaloers’ te zijn. “Ik mocht het niet vertellen van Bert, maar ik kan niet anders. Hij is al twee keer naar een prostituee geweest”, zo klonk het.

Bert ontkent dat hij seks heeft gehad en geeft aan dat het enkel om een massage ging. “Er is niets anders gebeurd dan dat.”

Ontdek meer