Rihanna is miljardair!

Karen Luiken-05 augustus 2021 om 05:28

Rihanna heeft twee flinke financiële mijlpalen bereikt. De zangeres is volgens Forbes niet alleen miljardair, ze zou ook de rijkste vrouwelijke muzikant ter wereld zijn.

Het zakentijdschrift schat het vermogen van Rihanna op zo’n 1,7 miljard dollar. Alleen Oprah Winfrey stijgt op financieel gebied boven haar uit als we het over vrouwelijke entertainers hebben.

Hoewel RiRi bekend is geworden als zangeres, is het niet haar muziek die haar zo rijk heeft gemaakt. Het grootste deel van haar fortuin – volgens Forbes zo’n 1,4 miljard – heeft ze te danken aan haar merk Fenty Beauty. De overige 270 miljoen dollar verdiende ze met haar lingerielijn, muziek en acteerklussen.

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat Rihanna voor het laatst muziek uitbracht. Ze heeft zich in de tussentijd veel bezig gehouden met andere projecten, zoals haar cosmetica- en lingerielijn. Ook zette ze in 2019 een kledinglijn op, maar die staat inmiddels op een laag pitje.

Zien: dit is de nieuwe K3-outfit!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:29

De populairste meidengroep van de Lage Landen, K3, is binnenkort misschien niet meer enkel een meidengroep. Momenteel wordt er immers volop gezocht naar een waardige vervangster of vervanger van Klaasje. Want ja, ook jongens kunnen Klaasje’s plaats innemen tussen Hanne en Marthe. En dat wil natuurlijk ook zeggen dat het iconische regenboogjurkje een upgrade nodig had!

De nieuwe versie van het bekende K3-symbool, zal er vanaf nu ook voor jongens zijn! Naast het jurkje komt er dus ook een ensemble van een broek met cool t-shirt.

Maar dat is nog niet alles, ook de regenboog werd aangepast met een extra paarse streep, als symbool voor de LGBTI+-gemeenschap.

De outfit zal voor het eerst gedragen worden op de grote finale van ‘K2 zoekt K3’, dit najaar!

Beeld: Studio 100

'Sex Education'-acteur niet blij met fans

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:47

Hoewel veel mensen er een moord voor zouden doen om beroemd te worden, zouden sommige sterren er juist heel veel over hebben om eens níét herkend te worden. Asa Butterfield bijvoorbeeld. Hij is er he-le-maal klaar mee dat fans ongevraagd foto’s van hem maken.

De acteur kan sinds het grote succes van ‘Sex Education’ niet meer normaal over straat. Als hij zich in het openbaar bevindt, zijn er vaak mensen die iets van hem willen. En daar heeft hij niet altijd zin in. Op Twitter vraagt hij zijn fans dan ook of ze hem alsjeblieft met rust willen laten.

“Ik word zo moe van mensen die foto’s van me maken als ik een avondje uit ben. Het verpest niet alleen humeur, maar ook mijn avond. Fuck off. Laat me”, aldus Asa, die momenteel in het derde seizoen van ‘Sex Education’ te zien is als Otis. “Ik tweet dit terwijl ik in een taxi zit na een avond waarbij ik meerdere telefoons uit mijn gezicht heb moeten slaan.”

Ontdek meer