Rihanna is miljardair!

Karen Luiken-05 augustus 2021 om 05:28

Rihanna heeft twee flinke financiële mijlpalen bereikt. De zangeres is volgens Forbes niet alleen miljardair, ze zou ook de rijkste vrouwelijke muzikant ter wereld zijn.

Het zakentijdschrift schat het vermogen van Rihanna op zo’n 1,7 miljard dollar. Alleen Oprah Winfrey stijgt op financieel gebied boven haar uit als we het over vrouwelijke entertainers hebben.

Hoewel RiRi bekend is geworden als zangeres, is het niet haar muziek die haar zo rijk heeft gemaakt. Het grootste deel van haar fortuin – volgens Forbes zo’n 1,4 miljard – heeft ze te danken aan haar merk Fenty Beauty. De overige 270 miljoen dollar verdiende ze met haar lingerielijn, muziek en acteerklussen.

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat Rihanna voor het laatst muziek uitbracht. Ze heeft zich in de tussentijd veel bezig gehouden met andere projecten, zoals haar cosmetica- en lingerielijn. Ook zette ze in 2019 een kledinglijn op, maar die staat inmiddels op een laag pitje.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer