Kylie Jenner bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-07 februari 2022 om 06:57

Kylie Jenner is deze maand voor de tweede keer moeder geworden. Op 2 februari beviel ze van een zoontje, zo maakt ze via Instagram bekend.

De realityster deelde het nieuws met een foto van het handje van de baby. In het bijschrift staat de datum van 2 februari 22, met daarbij een blauw hartje.

Kylie bevestigde in september dat zij en Travis Scott een tweede kindje verwachtten. Vier jaar geleden werden ze voor het eerst ouders van dochtertje Stormi. Zij is een dag voor haar kersverse broertje jarig.

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ed Sheeran in het geheim opnieuw papa geworden

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:32

Ed Sheehan heeft er in het diepste geheim een kindje bij gekregen. Zijn vrouw Cherry Seaborn is bevallen van een dochtertje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We willen jullie laten weten dat we nog een prachtige dochter hebben gekregen”, schrijft Ed bij een foto van twee babysokjes. “We zijn allebei helemaal verliefd en blij dat we nu een gezin van vier zijn.”

Over de naam maakt de zanger nog niets bekend. In 2020 werden Ed en Cherry voor het eerst ouders van dochtertje Lyra Antarctica.

Ontdek meer