Viral: lachende Voldemort gaat viraal op sociale media

Dieter Blarinckx-06 februari 2022 om 22:11

Als er één schurk is in de recente filmgeschiedenis die iedereen kent, is het waarschijnlijk de slangachtige en sluwe Voldemort uit de 'Harry Potter'-films. Maar hoewel hij vooral bekend staat als de bad guy, is er één scène uit de laatste film, 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2', waarin Voldi ongemakkelijk lacht. En die gaat momenteel terug even viraal!

Op sociale media is nu een meme opgedoken waarin je de iconische lach van Voldemort in verschillende talen hoort. En we kunnen echt concluderen dat hij in iedere taal gewoon cringy hilarisch is!

Check de ganse video hieronder:

'Blind Getrouwd' zoekt nieuwe deelnemers

Karen Luiken-25 april 2024 om 06:45

Dit is een oproep aan alle singles die toe zijn aan een nieuw avontuur. VTM is op zoek naar extra deelnemers voor het aankomende seizoen van ‘Blind Getrouwd’.

Er zijn al enkele matches gevonden, maar toch is de cast nog niet compleet. VTM hoopt nog een extra match te kunnen vinden en roept vrijgezellen daarom nu op zich aan te melden voor het programma. De singles die daar interesse in hebben, kunnen zich voor vier verschillende vrijgezellen inschrijven: de 31-jarige Layla, de 28-jarige Jonas, de 31-jarige Els en de 25-jarige Jens.

‘Blind Getrouwd’-experte Sarah Hertens legt uit: “Tijdens de voorbereidingen voor het volgende seizoen, hebben we een paar sterke koppels kunnen vormen, en waren we zò dicht bij een match voor Layla, Jonas, Els en Jens, maar is het net niet gelukt. Layla, Jonas, Els en Jens hebben de voorbije maanden het volledige 'Blind Getrouwd'-traject doorlopen en al heel wat tijd en energie geïnvesteerd in 'Blind Getrouwd'. Daarom willen wij nu ook een extra inspanning doen om voor hen alsnog de ideale partner te vinden."

'Big Brother'-ster Jill geeft zwangerschapsupdate

Karen Luiken-24 april 2024 om 10:15

De 25-jarige Jill Goede is al halverwege haar zwangerschap. Met een bericht op Instagram deelt de ‘Big Brother’-winnares een update over hoe het met haar gaat en laat ze haar babybuik zien.

Jill schrijft dat ze steeds nieuwsgieriger wordt naar het kleine spruitje dat in haar buik zit. “De 20 weken-echo vond ik zo spannend, maar alles was perfect. Afgelopen weken waren echt de aller bijzonderste en spannendste ooit.”

Zoals we van Jill gewend zijn, laat ze in haar bericht de meest pure vorm van zichzelf zien. Ze schrijft dat ‘niemand haar ooit heeft verteld dat je borsten eruit gaan zien als salamiplakken, je emoties binnen seconden alle kanten op kunnen gaan en je heel veel moe kan zijn’.

“Maar alles heb ik ervoor over om haar over ongeveer twintig weekjes in onze armen te sluiten", aldus mommy to be Jill.

Ontdek meer