Nieuwe 'Jurassic'-film betekent niet einde van franchise

Dieter Blarinckx-06 februari 2022 om 16:34

Goed nieuws voor de fans van de 'Jurassic World'-franchise, want producer Frank Marshall heeft laten weten dat ze nog grote plannen hebben in het 'Jurassic World'-universum na de nieuwe film deze zomer.

'Jurassic World: Dominion' zal het sluitstuk zijn van de nieuwe trilogie rond personages Owen en Claire. Maar hoewel de nieuwe film de trilogie zal afsluiten, betekent dat nog niet het einde van de populaire franchise. Dat maakte 'Jurassic World'-producer Frank Marshall bekend aan het Amerikaanse magazine IGN:

"Ik denk dat Dominion deze trilogie zal afronden, maar we we blijven niet bij de pakken zitten. We gaan eens allemaal rond de tafel zitten en bekijken wat de toekomst brengt voor deze succesvolle franchise”, klonk het.

'Jurassic World: Dominion', het derde en finale deel van de nieuwe trilogie, zal vanaf midden juli te zien zijn in de bioscoop!

'Euphoria'-ster pakt rol in prequel 'Hunger Games'

Karen Luiken-24 juni 2022 om 06:32

Hunter Schafer is binnenkort te zien in de aankomende ‘Hunger Games’-prequel ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’. De actrice is gecast als Tigris Snow.

Veel mensen zullen Hunter vooral kennen door haar rol als Jules in de HBO-hit ‘Euphoria’. Binnenkort mag de actrice nog een grote acteerklus aan haar cv toevoegen. Ze gaat Tigris Snow spelen, het nichtje en de vertrouweling van Coriolanus Snow.

Twee van Hunters tegenspelers zijn Tom Blyth, die de jonge rol van Coriolanus gaat spelen, en Rachel Zegler. Laatstgenoemde kruipt in de huid van Lucy Gray Braird.

In ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ staat Coriolanus in de spotlight. Hij is achttien jaar oud en is nog lang geen president van Panem. De knappe en charmante jongen ziet een kans als hij wordt gekozen als mentor voor de tiende Hunger Games en de opdracht krijgt om zijn tribute door het spel te loodsen.

'Titanic' komt net voor Valentijnsdag opnieuw uit in bioscoop

Karen Luiken-24 juni 2022 om 06:25

‘Titanic’ bestaat binnenkort 25 jaar en dat betekent dat er reden is voor een feestje. Om te vieren dat de film al een kwarteeuw onze levens verrijkt, wordt er een geremasterde versie van de klassieker uitgebracht. En die komt - net op tijd voor Valentijnsdag - ook naar het witte doek. Dat meldt Deadline.

De nieuwe versie komt in 3D 4K HDR uit en krijgt een hoge framesnelheid. De lanceringsdatum van de meervoudige Oscarwinnaar staat momenteel vastgesteld op 10 februari 2023. Met een beetje geluk zitten we met Valentijnsdag dus in de bioscoop naar het klassieke liefdesverhaal tussen Rose en Jack te kijken.

Het is niet voor het eerst dat ‘Titanic’ in een modern jasje wordt gestoken. In 2012 werd de film voor de tweede keer uitgebracht en in 2017 gebeurde hetzelfde voor het 20-jarige jubileum van de romantische rampenfilm.

Ontdek meer