Trouwplannen voor Rihanna en A$AP Rocky

Karen Luiken-06 februari 2022 om 14:27

Rihanna en A$AP Rocky zijn helemaal klaar voor een nieuw fase in hun leven. Het koppel verwacht een kindje samen, maar is daarnaast ook van plan om elkaar snel het jawoord te geven.

RiRi maakte vorige week met een fotoshoot bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje. A$AP Rocky is de vader, de man met wie Rihanna oud wil worden. Bronnen van Mirror melden dat zodra de kleine geboren is, het koppel snel in het huwelijksbootje zal stappen.

“Rihanna is echt helemaal weg van A$AP”, aldus een insider. “Ze hebben een zeer hechte band en Rihanna is altijd vrij traditioneel geweest. Ze gaan zeker trouwen. Ze heeft vrienden verteld dat ze voor altijd bij hem wil zijn, en hij denkt daar hetzelfde over.”

Wanneer het huwelijk plaats gaat vinden, is nog niet bekend. In ieder geval na de geboorte van het kindje. “De bruiloft zal in Barbados zijn, omdat ze daar allebei familie hebben. Het is de plek die hen samenbracht.”

Amber Heard gaat boek over Johnny Depp schrijven

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 08:17

Hoewel het verdict al enkele weken geleden gevallen is, wil actrice Amber Heard zich nog niet gewonnen geven. Volgens anonieme bronnen zou ze nu helemaal blut zijn en daarom ook van plan is om een onthullende biografie te schrijven over haar ex-man, Johnny Depp.

Amber moet van de Amerikaanse overheid 9 miljoen betalen aan haar ex Johnny Depp. Maar dat geld zou ze zelf niet hebben: “Ze beschouwt haar carrière in Hollywood als een verloren zaak. En ze heeft dus niets te verliezen. Ze bevindt zich niet in een positie om geld af te slaan. Ze is momenteel in gesprek met een uitgeverij om een boek te schrijven over haar ex Johnny Depp.”

Amber heeft nu ook de rechtbank laten weten dat ze niet de fondsen heeft om Johnny te betalen, en hoopt op een strafvermindering.

Zwangere Hanne wil gewoon blijven optreden

Karen Luiken-24 juni 2022 om 05:54

Hanne Verbruggen is momenteel zwanger van haar eerste kindje. De kleine spruit wordt in december verwacht en tot die tijd wil de K3-zangeres zo lang mogelijk blijven optreden. “Maar als het niet gaat dan moeten we oplossingen zoeken”, zegt ze in een interview met HLN.

Een week geleden kwam het heuglijke nieuws naar buiten: Hanne en haar man verwachten een baby samen. Fans vragen zich natuurlijk af wat dat betekent voor de toekomst van K3 en daar geeft Hanne nu een antwoord op. “Als het lichamelijk en mentaal lukt, dan wil ik zeker doorbijten. Maar als het niet gaat of het mag gewoon niet, dan gaan we oplossingen moeten zoeken.”

Er wordt volgens de zangeres al nagedacht over die oplossingen. Maar zoals het er nu uitziet, kan Hanne naar eigen zeggen nog wel een tijdje mee. Met andere worden: dan kan ze de K3-tour waar zij, Marthe en Julia mee bezig zijn, nog in zijn geheel meepakken. “We gaan van het beste scenario uit dat we de tour gewoon kunnen afronden.”

Ontdek meer