Ticketverkoop Disneyland Paris Pride start dinsdag!

Dieter Blarinckx-05 februari 2022 om 09:57

Op 11 juni staat het Franse themapark Disneyland Paris weer even helemaal in het teken van de regenboog, want dan vieren ze de Disneyland Paris Pride! Attracties blijven open tot 2u ’s nachts, er is een gloednieuwe en kleurrijke parade over het geluk van diversiteit en het ganse resort zal er kleurrijker en trotser bij liggen dan ooit tevoren!

De ticketverkoop voor dit magische en kleurrijke event start op dinsdag 8 februari. Je kan bellen om tickets te reserveren, via de site gaan of ter plaatste je tickets reserveren.

Happy Pride!

Dit zijn de drie finalisten van 'Big Brother'

Karen Luiken-30 maart 2023 om 10:15

In de finale van 'Big Brother' is slechts plek voor drie personen. Vanmorgen zaten er nog vier deelnemers in het huis, wat betekent dat één van hen de eindstreep sowieso niet zou halen. Wie dat is, werd zojuist bekend. Je ziet het in onderstaande video (maar let op de spoilers).

Michelangelo en Chiara maken comeback in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-29 maart 2023 om 15:43

Het is finaleweek in ‘Big Brother’. Om dit te vieren nodigt de huismeester ex-bewoners terug uit in het huis. Na onder anderen Rob, Charyon, Chelsea, Ilse en Jacqueline is het nu de beurt aan Chiara en Michelangelo. Zij komen langs om voor de bewoners een lekker ontbijtje te maken. Sneak preview!

Ontdek meer