Derde ‘Fantastic Beasts’ komt weekje vroeger uit!

Dieter Blarinckx-05 februari 2022 om 09:46

Goed nieuws voor de Potterheads onder jullie, want de langverwachte derde 'Fantastic Beasts'-film, 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' komt een weekje vroeger uit in de bioscoop!

De film ging oorspronkelijk pas uitkomen op 13 april, maar Warner Bros liet vorige week - geheel onverwacht - weten dat ze de film toch al zouden releasen op 6 april. De reden daarvoor? De paasvakantie en spring break! Zo kunnen ze natuurlijk meer tickets verkopen aangezien nog méér volk kan komen kijken naar de magische film!

In 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' zullen we meer te weten komen over het woelige verleden van Professor Perkamentus (Dumbledore) en zijn relatie met zijn familie, maar vooral ook met de beruchte tovenaar Gellert Grindelwald.

Bekijk de magische trailer hier:

'FOMO' speelt nu in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:40

Vanaf vandaag kan je in de bioscoop gaan griezelen met de Vlaamse horror- en influencerfilm 'FOMO'. Het verhaal werd bedacht door Maximiliaan Verheyen en de hoofdrollen worden gespeeld door influencers zoals Jamie-Lee Six, Nora Dari, Nathan Bouts, Steffi Merci, Leonard Santos, Sarah-Lynn Clerckx, Joffrey Anane, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Hariette Sylva en Gilles Van Hecke.

Een groep van 10 influencers neemt deel aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel, dat zich diep in het bos afspeelt, lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Er gebeuren tal van bizarre situaties waardoor de groep zich vragen begint te stellen over de opzet van het programma. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. Kunnen ze ontsnappen?

'FOMO' kan je nu ontdekken in een bioscoop bij jou in de buurt! Meer info & tickets kan je hier vinden.

Check hieronder de trailer, als je durft tenminste ;-)!

‘Ghostbusters: Afterlife’ krijgt een vervolg!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:36

Groot nieuws voor de movielovers hier, want er komt dus wel degelijk nóg een film in de ‘Ghostbusters’-franchise. En we hebben zelfs al een releasedatum!

Gisteren werd via sociale media aangekondigd dat er een vervolg in de maak is op de blockbuster ‘Ghostbusters: Afterlife’ van vorig jaar. Vanaf 20 december 2023 zal het gloednieuwe avontuur te zien zijn in de bioscoop.

In de regiestoel zal wederom Jason Reitman plaatsnemen. Hij deelde ook de voorlopige titel van de film ‘Firehouse’, verwijzend naar het iconische brandweergebouw uit de originele ‘Ghostbusters’-films.

Check zijn aankondiging hier:

Ontdek meer