Tweede seizoen 'Loki' start deze zomer!

Dieter Blarinckx-05 februari 2022 om 09:32

Goed nieuws voor de fans van de Marvel-serie 'Loki' want Marvel heeft laten weten dat ze deze zomer al zullen beginnen met de opnames van het tweede seizoen. Als alles volgens schema verloopt, zullen de eerste afleveringen dan tegen de herfst te streamen zijn via Disney+.

Het eerste seizoen van 'Loki' was een énorm succes. Hoewel Loki een minder populair personage was binnen de Marvel Cinematic Universe, scoorde de serie onwijs goed!

In het eerste seizoen zagen we hoe - na het stelen van de Tesseract tijdens de gebeurtenissen van 'Avengers' en 'Avengers: Endgame' - een alternatieve versie van Loki naar de mysterieuze Time Varience Authority (TVA) wordt gebracht, een bureaucratische organisatie die buiten tijd en ruimte bestaat en de tijdlijn bewaakt. Ze geven Loki een keuze: geconfronteerd worden met het verdwijnen van zijn bestaan omdat het een "tijdvariant" is, of helpen de tijdlijn te herstellen en een grotere dreiging te stoppen. Loki komt terecht in zijn eigen misdaadthriller, reist door de tijd en verandert de menselijke geschiedenis.

Het eerste (en dus ook het tweede) seizoen is te streamen via Disney+!

Vierde seizoen 'Stranger Things' staat eindelijk online!

Karen Luiken-27 mei 2022 om 07:00

Eleven, Lucas, Steve, Will, Max, Dustin, Mike, Jim en Jonathan. Ze kunnen vanaf vandaag allemaal weer op je scherm verschijnen. Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ staat online!

Fans hebben er heel veel geduld voor moeten hebben, maar na jaren wachten heeft Netflix vandaag eindelijk de eerste afleveringen van het vierde seizoen gedropt. Het zijn er nu vijf in het totaal, de overige verschijnen op 1 juli. Enne, beste aan dit verhaal: ze duren veel langer dan voorgaande afleveringen. De laatste wordt qua lengte zelfs vergeleken met een lange film.

In het vierde seizoen is het inmiddels een half jaar geleden dat Hawkins werd verwoest door The Battle of Starcourt. De vriendengroep wordt van elkaar gescheiden en moet ondertussen dealen met de problemen die de middelbare school met zich meebrengen. Ook krijgen ze te maken met een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, die voor een gruwelijk mysterie als gevolg zorgt.

Derde seizoen 'The Mandalorian' vanaf februari te zien op Disney+

Nico De Greef-26 mei 2022 om 20:48

Disney heeft tijdens Star Wars Celebration aangekondigd dat het derde seizoen van 'The Mandalorian' vanaf februari 2023 te streamen zal zijn via Disney+.

Het nieuwe seizoen zal wederom draaien rond de avonturen van Mando en Grogu (aka. Baby Yoda) en het verhaal oppikken na de gebeurtenissen uit de Star Wars-serie 'The Book of Boba Fett', waarin beide karakters voor het laatst te zien waren. In het aankomende seizoen volgen we het iconische duo tijdens hun reis naar de thuisplaneet van de Mandalorians, waar Mando hoopt vergiffenis te vinden.

Naast Pedro Pascal, die de hoofdrol van de titulaire held in de reeks speelt, keren ook Katee Sackhoff, Carl Weathers en Emily Swallow terug in hun respectievelijke rollen van Bo-Katan, Greef Karga en de Armorer.

Ontdek meer