Famke Louise showt lichaam na zwangerschap

Karen Luiken-05 februari 2022 om 08:14

Famke Louise heeft haar fans met haar realityserie goed op de hoogte gehouden van haar zwangerschap. Maar ook nu haar kindje eenmaal is geboren laat ze nog regelmatig van zich horen. Deze week toont de zangeres haar post-partumlichaam.

Via Instagram post Famke een aantal foto’s van hoe haar lichaam er een paar weken na haar bevalling uitziet. Op een van de kiekjes poseert ze in een kort broekje en bh, op een ander beeld laat ze haar buik zien en is striae zichtbaar. “De realiteit”, schrijft ze erbij.

Het dochtertje van Famke en haar vriend Denzel zag op 9 januari het levenslicht. De kleine heeft de naam Nówie Storm Slager gekregen.

1
2

Zien: Eva Green steunt Johnny Depp

Dieter Blarinckx-22 mei 2022 om 08:50

De Franse actrice Eva Green heeft via sociale media haar steun betuigd voor acteur Johnny Depp. De twee speelden samen in de film ‘Dark Shadows’.

“Ik twijfel er niet aan dat Johnny hieruit zal komen met zijn goede naam, dat zijn geweldige hart aan de wereld onthuld zal worden en dat zijn leven en dat van zijn familie beter dan ooit zal worden”, klinkt het bij haar post op instagram.

De zaak tussen Johnny Depp en Amber Heard gaat momenteel de wereld rond en langs iedere kant hoor je voor- en tegenstanders….

Check Eva's post hier:

EOTB-ster Dusty zou met vriendin meedoen aan 'Temptation Island'

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:39

De kans dat we Dusty uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ in de toekomst nog een keer in een realityprogramma zien verschijnen, is zeer aanwezig. Hij heeft in een gesprek met RTL Boulevard laten weten dat hij graag mee wil doen aan ‘Temptation Island’ zodra hij een vriendin heeft.

"Als ik in de toekomst ooit nog een vriendin krijg, is het mijn doel om aan ‘Temptation Island’ mee te doen”, aldus Dusty. De realityster heeft daar een goede reden voor: hij wil bewijzen dat hij loyaal kan zijn.

"Het maakt niet uit wat er gebeurt, ik blijf sowieso wel loyaal. Daarom is Temptation een mooie uitdaging”, vervolgt Dusty. "Als ik echt een meisje heb met wie ik een klik heb en dat mijn type is, dan weet ik van mezelf dat ik een loyale jongen kan zijn.”

Ontdek meer