Hier zijn ze dan: de eerste 25 namen van Sunrise Festival!

Lola Obasuyi Van Acker-04 februari 2022 om 12:42

Hier zijn ze dan, de eerste 25 namen van Sunrise Festival:

5NAPBACK
Afro Bros
Andromedik
Bilal WahibBizzey
D-Block & S-te-Fan
Da Tweekaz
FeestDJRuud
Ilsen & Verhulst
Josylvio
Kris Kross Amsterdam
Lucas & Steve
Mark With a K & MC Chucky
Mike Williams
Miss K8
Nico Morano
Omdat het Kan Soundsystem ft. Average Rob
Pat B
Ran-D
Ronny Retro
Sefa
Sub Zero Project
Ummet Ozcan
Used
Warface

Het festival gaat door in De Lilse Bergen, een prachtig recreatiedomein in het hart van de Kempen, gelegen in een bosrijk gebied met in het midden van het domein een gigantisch meer, omgeven door een fijn zandstrand. Sunrise Festival brengt dus werkelijk een tropische sfeer naar de Antwerpse Kempen. Za-lig.

Hou de site en de socials zeker nog in de gaten want elke maandag komen er nieuwe namen bij! Alle

Tickets kun je hier bestellen!

Hype'O Dream maakt line-up compleet

Karen Luiken-26 mei 2022 om 10:50

De festivalzomer waar we zo lang naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken. Alle feestjes die twee jaar lang niet door hebben kunnen gaan, worden nu dubbel en dwars ingehaald. In het weekend van 8 en 9 juli is het de beurt aan Hype’O Dream.

Je moet er nog even geduld voor hebben, maar over een paar weken vormt Waregem het decor van een nieuwe editie van Hype’O Dream. Twee dagen lang kan er keihard gefeest worden op de muziek van de beste dj’s.

Verschillende artiesten werden eerder al aangekondigd, maar inmiddels is de line-up helemaal compleet. $hirak komt langs, CAMILLE, Gers Pardoel, Jebroer, Metejoor, Mandy, De Jeugd van Tegenwoordig, DJ Licious, 5NAPBACK, 2-Fabiola en Michiel Cnudde. Maar ook Avarage Rob maakt zijn opwachting, net zoals Yves Deruyter, Yves V en Regi.

Een lijst met alle aanwezige artiesten check je hieronder.

WOO HAH! kondigt laatste tien namen aan

Karen Luiken-26 mei 2022 om 09:42- Foto:

Photo by Chase Fade on Unsplash

De line-up van WOO HAH! is compleet. Vandaag zijn de laatste tien namen aangekondigd en dat betekent dat het aftellen naar het festival nu écht kan beginnen.

Naast de al eerder aangekondigde namen Future, Dave en J. Cole zullen ook Coi Leray, Ho99o9, Albi X, Mula B, Ashafar, La$$a, Iliasopdebeat, Christian D, DDG en Trobi & Friends een optreden verzorgen.

Het reguliere programma is inmiddels dus rond, maar de organisatie van het festival zal binnenkort nog wel aankondigingen doen voor de Lil Cube-stage, waar nieuwe talenten de kans krijgen het podium te beklimmen.

Kaartjes voor het festival, dat dit keer in samenwerking met Rolling Loud wordt gehouden, zijn nog verkrijgbaar via de website van WOO HAH!

Ontdek meer