SJP en Kim Cattrall maken het nooit meer goed

Dieter Blarinckx-04 februari 2022 om 09:37

Het lijkt erop dat het nooit meer zal goedkomen tussen actrices Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall. De twee speelden samen in de serie 'Sex And The City' en de twee gelijknamige films, maar vrienden waren ze nooit. En als we de laatste reactie van SJP mogen geloven, komt het nooit meer goed tussen de twee.

“Er zijn van haar kant te veel gevoelens publiekelijk gedeeld. Ik heb niet meegedaan aan die verhalen en ik heb die artikels ook niet gelezen, maar ik ben daar vaak door mensen op gewezen”, klinkt het bij de actrice. Als er gevraagd wordt naar het idee van Kim Cattrall in de spin-off 'And Just Like That', is SJP ook duidelijk:

"We zijn hier niet mee naar Kim gegaan. We hebben de film niet gemaakt omdat de studio niet aan haar wensen kon voldoen. We hebben geluisterd naar wat belangrijk was voor haar, en dat paste niet bij wat belangrijk was voor ons."

Als er dus een tweede seizoen komt van 'And Just Like That', zal Samantha (de rol van Cattrall) géén comeback maken.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer