SJP en Kim Cattrall maken het nooit meer goed

Dieter Blarinckx-04 februari 2022 om 09:37

Het lijkt erop dat het nooit meer zal goedkomen tussen actrices Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall. De twee speelden samen in de serie 'Sex And The City' en de twee gelijknamige films, maar vrienden waren ze nooit. En als we de laatste reactie van SJP mogen geloven, komt het nooit meer goed tussen de twee.

“Er zijn van haar kant te veel gevoelens publiekelijk gedeeld. Ik heb niet meegedaan aan die verhalen en ik heb die artikels ook niet gelezen, maar ik ben daar vaak door mensen op gewezen”, klinkt het bij de actrice. Als er gevraagd wordt naar het idee van Kim Cattrall in de spin-off 'And Just Like That', is SJP ook duidelijk:

"We zijn hier niet mee naar Kim gegaan. We hebben de film niet gemaakt omdat de studio niet aan haar wensen kon voldoen. We hebben geluisterd naar wat belangrijk was voor haar, en dat paste niet bij wat belangrijk was voor ons."

Als er dus een tweede seizoen komt van 'And Just Like That', zal Samantha (de rol van Cattrall) géén comeback maken.

TAGMAG

Jolien in tranen door sfeer na 'Big Brother'-nominaties

Karen Luiken-25 maart 2023 om 17:03

Jolien heeft een zware tijd in ‘Big Brother’. Ze heeft op Lindsey gestemd en de sfeer in het huis lijkt daardoor omgeslagen. “Ik kan niet tegen zo’n gedrag. Ik ben ook niet perfect, ik ben ook niet perfect geweest, ik heb ook dingen gedaan of gezegd. Maar we blijven mensen. Doe gewoon normaal tegen elkaar”, zegt ze in onderstaande preview.

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:15- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen. Tijdens een optreden in Glasgow vertelde hij zijn fans dat hij vertigo heeft, een ander woord voor draaiduizeligheid.

“Het is niet zo goed met me gegaan”, zei de zanger donderdag tegen zijn publiek. “Ik heb vertigo. Alles om me heen draait, maar ik blijf lachen. Ik ga niet dood dus dat is goed. Al heb ik een paar dagen gedacht dat ik wel dood zou gaan.”

Vertigo kan je het gevoel geven dat jij of de omgeving om je heen ronddraait. Het wordt veroorzaakt door een verstoring van het evenwichtsorgaan.

Ontdek meer