Deze films kunnen we dit jaar op Netflix verwachten

Karen Luiken-04 februari 2022 om 08:35

Het filmuniversum van Netflix gaat zich dit jaar flink uitbreiden. Met gloednieuwe comedy’s, actiethrillers, mysteries, drama’s, sequels en meer. In een trailer van drie minuten geeft de streamingsdienst alvast een voorproefje.

Netflix belooft iedere week met nieuwe titels te komen. De ene keer is dat ‘The Grey Man’ met Ryan Gosling en Chris Evans, de andere keer ‘The Mothership’ met Halle Berry’. Maar ook ‘Knives Out 2’ met Daniel Craig, ‘Enola Holmes 2’ met Millie Bobby Brown en Henry Cavill, ‘Hustle and Spaceman’ met Adam Sandler en ‘You People’ met het komische duo Jonah Hill en Eddie Murphy komen naar je scherm.

Zin in een filmavondje met het hele gezin? Dan kunnen jij en je familie uitkijken naar titels als ‘The Adam Project’, ‘The Sea Beast, Slumberland’, ‘The School for Good and Evil’ en ‘Matilda’.

Johnny Depp keert voor megadeal mogelijk toch terug als Jack Sparrow

Karen Luiken-28 juni 2022 om 05:08

Johnny Depp keert misschien tóch terug naar ‘Pirates of the Caribbean’ nadat hij vier jaar geleden uit de franchise werd verwijderd. Poptopic meldt dat de 59-jarige acteur met Disney praat over een megadeal.

Nu Johnny de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard heeft gewonnen, zou Disney hem tóch weer terug willen laten keren in de nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’. En daar staat een flink bedrag tegenover. Volgens een bron gaat het om een deal van 300 miljoen dollar.

“Disney heeft contact met de acteur opgenomen voorafgaand aan zijn proces wegens smaad tegen Amber Heard”, aldus de insider. “Ze hebben gevraagd of hij geïnteresseerd zou zijn om terug te keren voor nog een of twee piratenfilms.”

De bron voegt daar nog aan toe dat er ook nog een ander project in de maak is voor Johnny. “De deal is naar verluidt voor een terugkeer als Jack Sparrow in ‘Pirates of the Caribbean 6’, maar ook voor een spin-off over het vroegere leven van de Captain of the Black Pearl’.

Voor dat laatste project zou al een concept klaarliggen. “Ze hebben goede hoop dat Johnny hen zal vergeven en terug zal keren als zijn iconische personage”, zegt de bron nog over Disney.

Pure horror: eerste trailer van 'SMILE'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:44

Horrorfans, opgelet! Het belooft een angstaanjagend najaar te worden met kleppers zoals de nieuwe 'Halloween'-film, 'The Devil's Light', 'The Invitation' en 'Salem's Lot', maar ook deze horrorfilm komt binnenkort uit!

Vanaf eind september kan je immers in de bioscoop gaan griezelen met de gestoorde film 'SMILE'.

Na getuige te zijn geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt, begint Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) angstaanjagende voorvallen te ervaren die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst haar leven begint over te nemen, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar afschuwelijke nieuwe realiteit.

Check de angstaanjagende trailer hieronder en ontdek 'm vanaf 28 september in de bioscoop.

Ontdek meer