Zesde ‘Scream’-film in de maak

Karen Luiken-04 februari 2022 om 05:07

De vijfde film in de ‘Scream’-reeks is pas net uit, maar er wordt nú al een nieuw vervolg aangekondigd. The Hollywood Reporter meldt dat er gewerkt wordt aan een zesde deel.

De meest recente film is een groot succes. Er zijn alleen in de Verenigde Staten al tientallen miljoenen dollars mee verdiend en het is dan ook niet zo gek dat er nu een zesde deel wordt aangekondigd.

In een verklaring spreken de makers hun dank uit: "We zijn de fans over de hele wereld enorm dankbaar die onze film enthousiast hebben ontvangen. We kunnen niet wachten tot het publiek ziet wat de schrijvers in petto hebben voor onze Woodsboro-familie."

‘Scream 6’ wordt gemaakt door productiemaatschappijen Paramount en Spyglass.

Vierde 'John Wick'-film speelt nu in de bioscoop

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 13:11

Nog op zoek naar een leuke filmtip voor in de bioscoop? Ben je fan van de actievolle films van 'John Wick'? Dan kan je vanaf vandaag gaan kijken naar het langverwachte vierde deel in de saga!

John Wick (gespeeld door Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Bekijk hieronder de trailer van 'John Wick 4' en check 'm vanaf vandaag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Maker 'Get Out' werkt aan nieuwe film

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:23

Jordan Peele, de maker van de succesvolle films ‘Get Out’, ‘Us’ en ‘Nope’, werkt aan een vierde film. Het project moet tijdens kerst 2024 op het witte doek verschijnen. Dat meldt Variety.

De film staat nu onder de naam ‘Untitled Fourth Film Directed by Jordan Peele’ op de releasekalender. Het plan is om het project, waar verder nog geen details over bekend zijn, op 25 december 2024 uit te brengen.

Of er binnenkort meer informatie volgt is nog maar de vraag. Bij zijn vorige drie films deelde Jordan Peele namelijk ook vrijwel geen details.

Ontdek meer