'13 Reasons Why'-ster gaat scheiden

Karen Luiken-03 februari 2022 om 16:42

Tommy Dorfman en haar man Peter Zurkuhlen gaan ieder hun eigen weg. De twee hebben besloten na vijf jaar huwelijk te scheiden. Dat meldt People.

Afgelopen zomer kwam Tommy publiekelijk uit de kast als transgender. Ze identificeert zich nu als vrouw. In Time Magazine legde Tommy uit hoe de overgang haar relatie met haar man heeft veranderd.

“Het is raar om 29 te zijn en opnieuw door de puberteit te gaan", aldus de actrice. "Sommige dagen heb ik het gevoel alsof ik 14 ben. Gevolg daarvan is dat de romantische partnerschappen die ik zoek, anders zijn geworden. Ik had negen jaar lang een relatie met een homoseksuele man, waarbij ik meer als man werd gezien. Ik hou heel veel van hem, maar we hebben geleerd dat ik als transvrouw niet noodzakelijk dezelfde interesses heb als een homoseksuele man.”

Tommy en Peter hebben elkaar volgens TMZ via een wederzijdse vriend in 2005 leren kennen. In 2015 verloofden ze zich, om vervolgens een jaar later in het huwelijksbootje te stappen.

'Too Hot To Handle'-ster Harry Jowsy heeft huidkanker

Karen Luiken-30 april 2024 om 08:43

Harry Jowsey gaat door een pittige periode. Bij de ‘Too Hot To Handle’-ster is op 26-jarige leeftijd huidkanker vastgesteld. Dat laat hij weten in een video op TikTok.

Harry kwam erachter toen hij zijn huid liet laten checken bij een dermatoloog. Hij bleek al twee jaar een plekje op zijn schouders te hebben zitten dat niet goed was. De realityster ondergaat nu behandelingen en weet naar eigen zeggen zeker dat het goed komt.

“Als je net als ik heel veel sproetjes hebt, laat je lichaam dan controleren. Je weet maar nooit”, waarschuwt hij zijn volgers in aanloop naar de zomer. “Draag zonnebrandcrème en wees een beetje verantwoordelijk, want dat is wat ik nu moet doen.”

Anne Hathaway is al 5 jaar nuchter

Chelsy Vanlerberghe-30 april 2024 om 08:29

Een mijlpaal voor Anne Hathaway! De 'The Idea of You'-actrice heeft al vijf jaar geen alcohol meer gedronken, en daar is ze heel trots op.

"Normaal gesproken zeg ik er niet veel over, maar ik ben dus al meer dan vijf jaar nuchter," vertelde ze aan de New York Times. "Dat voelt echt als een mijlpaal voor mij."

En hoewel Anne begrijpt dat iedereen zijn eigen relatie met alcohol heeft, voelt ze zich goed over haar keuze om nuchter te blijven. "Voor mij is alles beter nu," ging ze verder. "Drinken was voor mij gewoon een manier om in zelfmedelijden te zwelgen. En daar hou ik niet van."

Op een katerige ochtend in 2019, besloot de ster uit 'The Princess Diaries' om te stoppen met drinken totdat haar kinderen oud genoeg waren. Ze wilde geen kater hebben als ze haar nodig hadden. En dat houdt ze nu dus al vijf jaar vol. Chapeau!

Ontdek meer