'13 Reasons Why'-ster gaat scheiden

Karen Luiken-03 februari 2022 om 16:42

Tommy Dorfman en haar man Peter Zurkuhlen gaan ieder hun eigen weg. De twee hebben besloten na vijf jaar huwelijk te scheiden. Dat meldt People.

Afgelopen zomer kwam Tommy publiekelijk uit de kast als transgender. Ze identificeert zich nu als vrouw. In Time Magazine legde Tommy uit hoe de overgang haar relatie met haar man heeft veranderd.

“Het is raar om 29 te zijn en opnieuw door de puberteit te gaan", aldus de actrice. "Sommige dagen heb ik het gevoel alsof ik 14 ben. Gevolg daarvan is dat de romantische partnerschappen die ik zoek, anders zijn geworden. Ik had negen jaar lang een relatie met een homoseksuele man, waarbij ik meer als man werd gezien. Ik hou heel veel van hem, maar we hebben geleerd dat ik als transvrouw niet noodzakelijk dezelfde interesses heb als een homoseksuele man.”

Tommy en Peter hebben elkaar volgens TMZ via een wederzijdse vriend in 2005 leren kennen. In 2015 verloofden ze zich, om vervolgens een jaar later in het huwelijksbootje te stappen.

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer