'13 Reasons Why'-ster gaat scheiden

Karen Luiken-03 februari 2022 om 16:42

Tommy Dorfman en haar man Peter Zurkuhlen gaan ieder hun eigen weg. De twee hebben besloten na vijf jaar huwelijk te scheiden. Dat meldt People.

Afgelopen zomer kwam Tommy publiekelijk uit de kast als transgender. Ze identificeert zich nu als vrouw. In Time Magazine legde Tommy uit hoe de overgang haar relatie met haar man heeft veranderd.

“Het is raar om 29 te zijn en opnieuw door de puberteit te gaan", aldus de actrice. "Sommige dagen heb ik het gevoel alsof ik 14 ben. Gevolg daarvan is dat de romantische partnerschappen die ik zoek, anders zijn geworden. Ik had negen jaar lang een relatie met een homoseksuele man, waarbij ik meer als man werd gezien. Ik hou heel veel van hem, maar we hebben geleerd dat ik als transvrouw niet noodzakelijk dezelfde interesses heb als een homoseksuele man.”

Tommy en Peter hebben elkaar volgens TMZ via een wederzijdse vriend in 2005 leren kennen. In 2015 verloofden ze zich, om vervolgens een jaar later in het huwelijksbootje te stappen.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer