Netflix lanceert podcast over beruchte Tinder Swindler

Karen Luiken-03 februari 2022 om 07:32

In navolging van de Netflix-documentaire ‘The Tinder Swindler’ die sinds gisteren te zien is, lanceert de streamingsdienst binnenkort ook een podcast. Er komen in het totaal drie afleveringen.

In de documentaire ‘The Tinder Swindler’ wordt de keerzijde van Tinder op een schokkende manier uitgelicht. Cecile, een vrouw die haar oren niet kan geloven als ze op de datingapp matcht met een knappe biljonair, speelt de hoofdrol. Hoewel haar crush in eerste instantie de man van haar dromen lijkt te zijn, verandert het sprookje al snel in een ware nachtmerrie wanneer ze ontdekt dat de zakenman niet is wie hij beweert te zijn. Ze gaat op zoek naar andere slachtoffers en wil er met vereende krachten voor zorgen dat de Tinder Swindler zijn verdiende match krijgt.

In de podcast gaat het verhaal verder. Er wordt dieper ingegaan op het leven maar ook op de methoden van de beruchte Tinder Swindler. Elke aflevering onthult nieuwe leugens en vertelt ook meer over de mensen die hem bewust - of onbewust - steunden. We komen meer te weten over de fouten die hij maakte en de lessen die hij heeft geleerd. Ook wordt er teruggekeerd naar zijn vroege jeugd.

De eerste twee afleveringen van ‘You Can’t Make This Up’ zijn vanaf 9 februari beschikbaar. De derde volgt een weekje later.

Kinepolis zendt seizoensfinale 'Familie' uit op groot scherm

Karen Luiken-31 mei 2023 om 11:45

Net zoals ieder ander jaar vindt de slotaflevering van ‘Familie’ ook dit jaar weer vlak voor de zomervakantie plaats. Maar in tegenstelling tot bij voorgaande seizoenen, wordt die aflevering dit jaar op groot scherm uitgezonden. Diehard fans zijn op woensdag 21 juni welkom bij de Kinepolis in Antwerpen voor een exclusieve voorpremière. Inclusief castleden!

Twee dagen voor de seizoensfinale bij VTM wordt uitgezonden, kunnen de grootste fans de aflevering al zien bij Kinepolis Antwerpen. Daar wordt die dag zowel de woensdag- als de donderdag- en vrijdagaflevering getoond.

Naast fans zullen ook heel veel castleden aanwezig zijn bij het evenement. Onder meer Annie Geeraerts (Anna), Ray Verhaeghe (Albert), Jef De Smedt (Jan), Sandrine André (Véronique), Jo Hens (Niko), Caroline Maes (Mieke), Roel Vanderstukken (Benny), Karen Damen (Vanessa), Peter Bulckaen (Mathias), Werner De Smedt (Rudi), Jan Van den Bosch (Zjef), Maarten Cop (Jelle), Amine Boujouh (Brahim), Jools Jatta Janssens (Jamila), Senne Meynendonckx (Ilja), Yanni Bourguignon (Cédric), Jelle Palmaerts (Emiel) en Jaak Van Assche (Alfons) zijn van de partij om de avant-première mee te beleven.

Tickets zijn nu te koop via vtm.be.

Derde seizoen 'Euphoria' komt niet eerder dan 2025

Karen Luiken-31 mei 2023 om 06:23

Fans van ‘Euphoria’ zullen voorlopig nog even geduld moeten hebben voor nieuwe afleveringen van de show. HBO Max laat weten dat het vervolg niet eerder dan 2025 verschijnt.

Tussen het eerste en tweede seizoen van ‘Euphoria’ zat een gat van tweeënhalf jaar vanwege de pandemie. Maar tussen het tweede en derde seizoen zit een nog grotere kloof. Dat komt onder andere omdat Sam Levinson, maker van ‘Euphoria’, nu druk is met de nieuwe reeks ‘The Idol’, die vanaf volgende week verschijnt.

“We hebben tijdens de postproductie van ‘The Idol’ gewerkt aan ‘Euphoria’, maar we hebben nog niet talloze scripts klaarliggen”, zegt Francesca Orsi, hoofd drama van HBO, tegen Deadline. “We kunnen nog niet beginnen met filmen, dus de oplevering van de show - hopelijk in 2025 - hangt af van wanneer Sam weer beschikbaar is. Zij heeft momenteel de volle focus op ‘The Idol’.”

Ontdek meer