Netflix lanceert podcast over beruchte Tinder Swindler

Karen Luiken-03 februari 2022 om 07:32

In navolging van de Netflix-documentaire ‘The Tinder Swindler’ die sinds gisteren te zien is, lanceert de streamingsdienst binnenkort ook een podcast. Er komen in het totaal drie afleveringen.

In de documentaire ‘The Tinder Swindler’ wordt de keerzijde van Tinder op een schokkende manier uitgelicht. Cecile, een vrouw die haar oren niet kan geloven als ze op de datingapp matcht met een knappe biljonair, speelt de hoofdrol. Hoewel haar crush in eerste instantie de man van haar dromen lijkt te zijn, verandert het sprookje al snel in een ware nachtmerrie wanneer ze ontdekt dat de zakenman niet is wie hij beweert te zijn. Ze gaat op zoek naar andere slachtoffers en wil er met vereende krachten voor zorgen dat de Tinder Swindler zijn verdiende match krijgt.

In de podcast gaat het verhaal verder. Er wordt dieper ingegaan op het leven maar ook op de methoden van de beruchte Tinder Swindler. Elke aflevering onthult nieuwe leugens en vertelt ook meer over de mensen die hem bewust - of onbewust - steunden. We komen meer te weten over de fouten die hij maakte en de lessen die hij heeft geleerd. Ook wordt er teruggekeerd naar zijn vroege jeugd.

De eerste twee afleveringen van ‘You Can’t Make This Up’ zijn vanaf 9 februari beschikbaar. De derde volgt een weekje later.

Krijgt Taylor Swift rol in 'Grey's Anatomy'?

Karen Luiken-28 mei 2022 om 08:11

Er bestaat een goede kans dat Taylor Swift een gastrol krijgt in ‘Grey’s Anatomy’. Geruchten daarover gaan al langer rond, maar worden nu aangedikt door Ellen Pompeo.

Fans ontdekten onlangs via de IMDB-pagina van Taylor Swift dat de zangeres binnenkort een rol in ‘Grey’s Anatomy’ zou krijgen. De geruchtenmolen draait sindsdien overuren en ook al is de informatie inmiddels van IMDB verwijderd, het lijkt er sterk op dat TayTay inderdaad te zien zal zijn in de serie waar ze al jaren een groot fan van is.

Ellen Pompeo, die Meredith Grey speelt in de serie, sluit het in ieder geval niet uit. “Ik denk dat ze het heel druk heeft, maar het zou leuk zijn”, aldus de actrice in een gesprek met Extra. “Ik zou het heel fijn vinden.”

Karista wint 'The Voice Kids'

Karen Luiken-28 mei 2022 om 07:55

Na een wekenlange strijd is de winnaar van ‘The Voice Kids’ bekend. Van de acht finalisten wist Krista vrijdagavond de digitale publieksjury het meest te overtuigen en daarmee de terechte winst te pakken.

Karista uit Deurne zat in het team van Duncan. Tijdens haar auditie blies ze de vier coaches omver met het nummer ‘Don’t Let Go’ en ook in de afleveringen daarna bleef ze verbazen. “Karista is een heel verlegen meisje, wat superhard in contrast staat met hetgeen we op het podium van haar zien”, zegt coach Duncan. “Ze vertelt haar verhaal telkens op zo’n waanzinnig mooie manier. Ze is down to earth maar tegelijk ook zo’n waanzinnige ster. Dat is onwaarschijnlijk. Het is één van de mooiste combinaties op aarde.”

De 14-jarige winnares heeft een eigen single uitgebracht en wint daarnaast een studiebeurs. Ze kan haar geluk niet op. “Woorden schieten mij tekort! Ik ben God super dankbaar dat ik deze kans heb kunnen krijgen! Als mijn zus mij niet had ingeschreven had ik deze belevenis niet meegemaakt. Ik ben superdankbaar!”

Ontdek meer