Hailey Bieber open over stichten gezinnetje met Justin

Karen Luiken-02 februari 2022 om 07:54

Het gaat waarschijnlijk nog wel even duren voordat er kleine Biebertjes komen. Hailey laat in een interview met The Wall Street Journal weten dat ze eerst andere plannen heeft voor ze samen met Justin een gezin wil stichten.

Hailey en Justin zijn nu dik twee jaar getrouwd. Ze hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze kinderen willen, maar volgens Hailey gaan die er voorlopig niet komen. “Als een vrouw gaat trouwen gaat iedereen er altijd vanuit dat er snel kinderen komen. Maar hoe zit het met de dingen die ik wil bereiken met mijn werk?”, zegt Hailey. “Ik heb altijd gedacht dat ik op een super, superjonge leeftijd kinderen wilde. Maar toen ik 25 werd, dacht ik: ik ben nog steeds super, superjong.”

De opmerkingen van Hailey volgen nadat haar man Justin liet weten kinderen te willen. In zijn documentaire ‘Justin Bieber: Our World’ zei hij daar vorig jaar het volgende over: “Mijn doel voor 2021 is om doelen te blijven stellen en plezier te hebben. Ik wil mijn familie op de eerste plek zetten. En misschien krijgen we wel een kleintje...”

Docu over André Hazes te zien bij VTM

Karen Luiken-22 mei 2023 om 13:53

De spraakmakende documentaire over André Hazes komt binnenkort naar de Belgische beeldbuis. VTM zendt op dinsdag 23 mei ‘Crossroads’ uit, een reeks waarin de Nederlandse ‘Leef’-zanger een kant van zichzelf toont die fans nooit eerder hebben gezien.

André werd voor de documentaire twee jaar lang gevolgd terwijl hij door de moeilijkste periode van zijn leven ging. Hij vertelt over zijn burn-out, liefdesperikelen, het leven in de schaduw van zijn vader en zijn gevecht tegen verslavingen. Verschillende vrienden en familieleden, zoals moeder Rachel, partner Monique Westenberg en neef Djarno Hofland, komen ook aan het woord.

“Het resultaat is een heel eerlijk, intiem en uniek document geworden waarbij de kijker André te zien krijgen zoals ze hem nog nooit zagen”, zegt documentairemaakster Cheeru Mampaey.

De eerste aflevering wordt op 23 mei uitgezonden, daarna volgt er een aantal dinsdagen lang iedere week een nieuwe aflevering op VTM 2 en VTM GO+.

'Selling Sunset'-ster Chrishell niet wettelijk getrouwd

Karen Luiken-22 mei 2023 om 08:18

Chrishell Stause en G Flip zijn niet officieel getrouwd. De twee gaven elkaar onlangs het jawoord, maar volgens TMZ gaat het niet om een wettelijk huwelijk. Er zouden geen gegevens zijn over het verkrijgen van een huwelijksakte.

‘Selling Sunset’-ster Chrishell maakte een kleine twee weken geleden bekend dat ze na een jaar daten in het huwelijksbootje is gestapt met G Flip. “Liefde gaat niet altijd zoals gepland. Soms is het veel beter”, schreef Chrishell op social media. “Als je ooit het genoegen hebt om G te ontmoeten, dan weet je dat je een van de meest aardige, grappige en meest getalenteerde, hardwerkende mensen ooit hebt ontmoet. Ik hou zoveel van je.”

De grote dag vond plaats in Las Vegas. Bronnen van TMZ melden dat het geen wettelijk huwelijk was, maar dat Chrishell en G Flip “wel van plan zijn om op een later tijdstip een officiële huwelijksceremonie te houden”.

Ontdek meer