Hailey Bieber open over stichten gezinnetje met Justin

Karen Luiken-02 februari 2022 om 07:54

Het gaat waarschijnlijk nog wel even duren voordat er kleine Biebertjes komen. Hailey laat in een interview met The Wall Street Journal weten dat ze eerst andere plannen heeft voor ze samen met Justin een gezin wil stichten.

Hailey en Justin zijn nu dik twee jaar getrouwd. Ze hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze kinderen willen, maar volgens Hailey gaan die er voorlopig niet komen. “Als een vrouw gaat trouwen gaat iedereen er altijd vanuit dat er snel kinderen komen. Maar hoe zit het met de dingen die ik wil bereiken met mijn werk?”, zegt Hailey. “Ik heb altijd gedacht dat ik op een super, superjonge leeftijd kinderen wilde. Maar toen ik 25 werd, dacht ik: ik ben nog steeds super, superjong.”

De opmerkingen van Hailey volgen nadat haar man Justin liet weten kinderen te willen. In zijn documentaire ‘Justin Bieber: Our World’ zei hij daar vorig jaar het volgende over: “Mijn doel voor 2021 is om doelen te blijven stellen en plezier te hebben. Ik wil mijn familie op de eerste plek zetten. En misschien krijgen we wel een kleintje...”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer