Acteur uit 'The Walking Dead' overleden

Karen Luiken-02 februari 2022 om 07:43

Moses J. Moseley, bekend van ‘The Walking Dead’, is op 31-jarige leeftijd overleden. Zijn lichaam is woensdag gevonden in Stockbridge, een plaatsje in de Amerikaanse staat Georgia. Dat meldt TMZ.

De familie had sinds zondag niets meer van Moses gehoord. Ze belden verschillende ziekenhuizen, maar dat bleek tevergeefs. Woensdagochtend deden ze aangifte van vermissing en niet veel later werd zijn lichaam gevonden.

De acteur zou zijn overleden door een schotwond. Hoewel het nog niet helemaal duidelijk is wie de trekker heeft overgehaald, melden bronnen van TMZ dat de dood wordt onderzocht als mogelijke zelfmoord.

Moses is vooral bekend van ‘The Walking Dead’. Hij was van 2012 tot 2015 als een van Michonne’s zombies te zien in die serie. Verder had hij ook rollen in ‘Watchmen’ en ‘The Hunger Games: Catching Fire’.

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ed Sheeran in het geheim opnieuw papa geworden

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:32

Ed Sheehan heeft er in het diepste geheim een kindje bij gekregen. Zijn vrouw Cherry Seaborn is bevallen van een dochtertje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We willen jullie laten weten dat we nog een prachtige dochter hebben gekregen”, schrijft Ed bij een foto van twee babysokjes. “We zijn allebei helemaal verliefd en blij dat we nu een gezin van vier zijn.”

Over de naam maakt de zanger nog niets bekend. In 2020 werden Ed en Cherry voor het eerst ouders van dochtertje Lyra Antarctica.

Ontdek meer