Het is officieel: Tomorrowland niet twee maar drie weekenden!

Karen Luiken-01 februari 2022 om 16:32

Niet één, niet twee, maar drie weekenden feest. Dat is waar Tomorrowland dit jaar voor gaat zorgen. Het festival heeft groen licht gekregen om recreatiedomein De Schorre drie weekenden om te toveren tot een wereld vol magie, sprookjesachtige decors en muziek.

Tomorrowland staat dit keer in het teken van het thema ‘The Reflection of Love’. Het eerste weekend vindt plaats van 15 tot 17 juli, het tweede van 22 tot 24 juli en het laatste van 29 tot 31 juli. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

Mensen die voor de editie van 2020 al een kaartje hadden gekocht, mogen dat behouden. Nog geen ticket in je bezit? Dan heb je geluk. Met de aankondiging van het derde weekend komen er namelijk nieuwe kaartjes beschikbaar. Pre-registreren kan vanaf morgen (2 februari)!

Sam Fender niet naar Rock Werchter wegens stemproblemen

Karen Luiken-30 juni 2022 om 05:49

Slecht nieuws voor fans van Sam Fender. De zanger zou dit weekend eigenlijk optreden op Rock Werchter, maar moet zijn show helaas cancelen wegens stemproblemen.

De organisatie van Rock Werchter laat weten dat de Britse zanger Sam Fender tonsillitis heeft, een ontsteking van de keelamandelen, en daarom niet kan optreden op de stage die The Barn wordt genoemd. Wel is er al een vervanger voor hem geregeld: Charles, een zangeres van eigen Belgische bodem.

Rock Werchter gaat vandaag van start en duurt tot en met zondag. Grote namen als Pearl Jam, The War on Drugs, The Kid Laroi en Carly Rae Jepsen treden op.

ABSOLUT geeft festivalliefhebbers de kans op een Tomorrowland-ervaring 

Karen Luiken-29 juni 2022 om 12:30

Over twee dikke weken barst Tomorrowland los. We hebben er zó veel zin in, dat het wachten oneindig lang lijkt te duren. Wodkamerk ABSOLUT voelt met festivalliefhebbers mee en geeft hen de kans op een unieke Tomorrowland-ervaring.

ABSOLUT organiseert een evenement waar je niet alleen de sterren van de hemel kunt dansen, maar ook nog eens een plekje op Tomorrowland of een van de andere prijzen kunt bemachtigen.

Het gaat allemaal plaatsvinden op het Theaterplein in Antwerpen. Jana Vitiligo en DJ Licious komen langs voor het draaien van fijne plaatjes. Enige wat jij hoeft te doen is op een feestelijk verlichte dansvloer je beste moves showen. Stopt de muziek? En komt het nummer van jouw polsbandje overeen met het nummer dat je ziet op het scherm? Dan ben jij misschien wel de gelukkige die naar Tomorrowland gaat of één van de andere leuke Tomorrowland prijzen verdient!

De dansvloer van ABSOLUT x Tomorrowland opent vrijdag om 20.30 uur.
Be there or be square.

Klik hier voor meer info!

Ontdek meer