Red Bull All The Way keert terug in Oudenaarde

Karen Luiken-01 februari 2022 om 16:23

Honderden brommers, een uitdagende tocht, bekende beklimmingen, leuke challenges en een stevige afterparty. Dat mag je verwachten van Red Bull Al The Way, een evenement dat op 14 mei een comeback maakt in Oudenaarde.

In 2018 deden er 200 enthousiastelingen mee aan Red Bull All The Way in Brugge, het jaar daarop werden dat er 500 op de Markt in Oudenaarde. In 2020 volgde een verplichte pauze, maar vorig jaar vond het spektakel dan toch weer plaats met opnieuw 500 deelnemers. Toen was dat in Kortrijk, maar dit keer is het - wederom - de beurt aan Oudenaarde.

De vierde editie van het evenement pakt uit met een parcours van ruim 100 kilometer over beruchte hellingen als de Koppenberg, De Oude Kwaremont en de Muur van Geraardsbergen. Natuurlijk met een flinke portie rock-‘n-roll, old school fun en een ongeziene verzameling oldtimers en motorpracht.

Na de rit vindt er aan de Donkvijver een afterparty met barbecue en muziek plaats. Wie lekker door wil zakken, kan op vrijdag en zaterdag zelfs overnachten.

Bijzijn? Inschrijven kan via redbull.com/alltheway.

CAMILLE geeft optreden tijdens ‘Familie’-feest

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:01

CAMILLE heeft vandaag een video met een bijzondere boodschap voor ‘Familie’-fans gedeeld. De zangeres maakt bekend op zaterdag 17 september op te treden tijdens het grote ‘Familie’-feest in de Lotto Arena.

Het feest wordt gegeven om het 30-jarige jubileum van ‘Familie’ te vieren. Behalve CAMILLE betreden ook Willy Sommers, Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen het podium. De één voor een muzikale noot, de ander voor een nostalgische terugblik op de afgelopen dertig jaar ‘Familie’.

“Ik ben heel blij dat ik ben uitgenodigd om enkele liedjes te komen zingen voor de dertigste verjaardag van ‘Familie’. Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste in de wereld en verjaardagsfeestjes sla ik nooit af”, zegt CAMILLE. “Ik hoop jullie allemaal te zien in de Lotto Arena! Het dak gaat eraf! Vuurwerk!”

Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Ontdek meer