Red Bull All The Way keert terug in Oudenaarde

Karen Luiken-01 februari 2022 om 16:23

Honderden brommers, een uitdagende tocht, bekende beklimmingen, leuke challenges en een stevige afterparty. Dat mag je verwachten van Red Bull Al The Way, een evenement dat op 14 mei een comeback maakt in Oudenaarde.

In 2018 deden er 200 enthousiastelingen mee aan Red Bull All The Way in Brugge, het jaar daarop werden dat er 500 op de Markt in Oudenaarde. In 2020 volgde een verplichte pauze, maar vorig jaar vond het spektakel dan toch weer plaats met opnieuw 500 deelnemers. Toen was dat in Kortrijk, maar dit keer is het - wederom - de beurt aan Oudenaarde.

De vierde editie van het evenement pakt uit met een parcours van ruim 100 kilometer over beruchte hellingen als de Koppenberg, De Oude Kwaremont en de Muur van Geraardsbergen. Natuurlijk met een flinke portie rock-‘n-roll, old school fun en een ongeziene verzameling oldtimers en motorpracht.

Na de rit vindt er aan de Donkvijver een afterparty met barbecue en muziek plaats. Wie lekker door wil zakken, kan op vrijdag en zaterdag zelfs overnachten.

Bijzijn? Inschrijven kan via redbull.com/alltheway.

The Killers en Florence + The Machine komen naar Pukkelpop

Karen Luiken-03 februari 2023 om 11:12

Na Billie Eilish heeft de organisatie van Pukkelpop nu nóg twee headliners aangekondigd voor de aankomende editie van het festival. Niemand minder dan The Killers en Florence + The Machine zijn gestrikt voor de line-up!

Voor The Killers is het niet het eerste optreden op Pukkelpop. In 2004 stonden de heren uit de groep als jonge broekies ook al eens op het festival. Vier jaar later, in 2008, werden ze geboekt als headliner. En nu flikken ze dat dus opnieuw. Zowel The Killers als Florence + The Machine is geboekt voor zondag 20 augustus, de afsluitende dag van Pukkelpop.

Eerder deze week werd al bekend dat Billie Eilish op vrijdag 18 augustus het podium zal beklimmen. Andere artiesten waarvan we inmiddels weten dat ze langskomen, zijn Angèle en Anne-Marie.

Clémentine Caron wint een Jamie-award

Joyce Vander Auwera-02 februari 2023 om 12:44

Gisteravond was het De Jamies, de Vlaamse online video awards die jaarlijks uitgereikt worden tijdens Filmfestival Oostende. De beste online videomakers van het moment strijden om een gouden duim in verschillende categorieën. De Jamies eert de Vlaamse creatievelingen die coole videocontent maken op YouTube, TikTok, Twitch en Instagram.

TAGMAG Insider Clémentine heeft een Jamie-award gewonnen voor 'beste opkomend talent'! We zijn heel trots op onze jongste telg, dikke proficiat!

TAGMAG Insiders Jamie-Lee Six en Jaël Ost waren ook genomineerd, helaas grepen zij net naast een award. Jaël kreeg, meer dan terecht, een podiumplaats in de categorie 'beste lifestyle'. Sowieso zijn wij trots op al onze Insiders en zijn zij allen onze number ones, you do YOU en supergoed bezig! 😍

Ontdek meer