Zien: Jitske opent derde salon in Gent!

Dieter Blarinckx-01 februari 2022 om 15:52

Jitske Van de Veire, dochter van MNM-dj Peter Van de Veire, opende vandaag haar derde salon in de Gentse binnenstad. Dat deed ze feestelijk en ceremonieel in aanwezigheid van de Gentse burgemeester, Mathias De Clercq.

Op insta plaatste Jitske een foto van het officiële lintjesknippen voor de deuren van haar gloednieuwe, derde salon. Ze had al een salon in Gent en in Antwerpen, maar haar zaak blijft groeien! Jitske zélf kan je telkens vinden in het salon in de Gentse Brabantdam. Op vrijdagen is ze te vinden in het Antwerpse filiaal in de Kasteelpleinstraat. Het derde salon is vanaf nu geopend in de Vlaanderenstraat in Gent.

Meer info en boekingen kan je hier vinden.

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Ontdek meer