Zien: Jitske opent derde salon in Gent!

Dieter Blarinckx-01 februari 2022 om 15:52

Jitske Van de Veire, dochter van MNM-dj Peter Van de Veire, opende vandaag haar derde salon in de Gentse binnenstad. Dat deed ze feestelijk en ceremonieel in aanwezigheid van de Gentse burgemeester, Mathias De Clercq.

Op insta plaatste Jitske een foto van het officiële lintjesknippen voor de deuren van haar gloednieuwe, derde salon. Ze had al een salon in Gent en in Antwerpen, maar haar zaak blijft groeien! Jitske zélf kan je telkens vinden in het salon in de Gentse Brabantdam. Op vrijdagen is ze te vinden in het Antwerpse filiaal in de Kasteelpleinstraat. Het derde salon is vanaf nu geopend in de Vlaanderenstraat in Gent.

Meer info en boekingen kan je hier vinden.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer