Sneak peek: hier komt de grootste IKEA ter wereld

Christophe Moons-05 augustus 2021 om 05:03

Ze moeten nog even geduld hebben, maar eind dit jaar zullen de Filipijnen voor het eerst in eigen land naar IKEA kunnen. De Zweedse meubelgigant opent er over enkele maanden haar eerste winkel en die wordt meteen de grootste ter wereld.

IKEA Philippines, die je zal kunnen bezoeken in de SM Mall of Asia in Pasay ten zuiden van de hoofdstad Manila, telt een oppervlakte van zo maar even 65.000 m2, vergelijkbaar met ongeveer 150 basketbalvelden. Gigantisch en zo krijgen de Filipijnen met hun eerste IKEA ook meteen de grootste ter wereld.

Een stunt van de Zweden, maar nu al is duidelijk dat de winkel, die 112,3 miljoen euro kostte, een giga-succes gaat worden. Toen de meubelwinkel afgelopen maand haar Filipijnse website lanceerde, werd meteen massaal ingetekend op het IKEA Family-lidmaatschap. "Massaal" als in... too much to handle. "We waren voorbereid op 120.000 inschrijvingen in het eerste uur, maar we kregen er 100.000 in de eerste MINUUT", vertelt store manager Georg Platzer. Het resultaat: een website crash.

Verwacht wordt dat IKEA Philippines de deuren opent tussen oktober en december dit jaar. Momenteel telt het meubelbedrijf wereldwijd 456 vestigingen in 54 landen. In België zijn er 8, Nederland heeft er 13.

NikkieTutorials dropt nieuwe NIMYA-producten

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:50

NikkieTutorials heeft als sinds een dik jaar haar eigen beautymerk NIMYA, en daar dropt ze nu nieuwe items van!

Voor haar eigen brand NIMYA lanceerde Nikkie zopas de gloednieuwe 'Spill The Juice'-collectie. Het gaat om een speciale lippenbalsem en lipgloss! En ze zijn volledig vegan en cruelty free!

Voor de balsem betaal je zo'n 13,99 euro, voor de gloss 15,99 euro.

Benieuwd naar meer? Check hier haar site of bekijk haar laatste video hieronder:

Amazon komt (eindelijk) naar België

Dieter Blarinckx-21 juni 2022 om 06:37

De kogel is door de kerk: vanaf september lanceert de Amerikaanse online shop Amazon eindelijk een Belgische afdeling. Wie nu via Amazon wil komen moet langs de Nederlandse, Duitse of Franse divisie gaan. Maar daar komt nu dus verandering in.

Onder de noemer "Operation Red Devil", kwam het Amerikaanse Business Insider te weten dat Amazon een Belgische release plant van hun populaire online webshop. Het bedrijf van Jeff Bezos is wereldwijd een van de pioniers op het vlak van online shopping. Nederland, Duitsland en Frankrijk hadden al hun eigen webshop, maar wij bleven achter. Tot nu...

Uit de documenten van Business Insider valt af te leiden dat Amazon tegen eind september een eigen Belgische webshop wil lanceren. Maar een officieel bericht van Amazon blijft voorlopig nog uit...

Stay tuned!

Ontdek meer