Rihanna is zwanger van eerste kindje

Karen Luiken-31 januari 2022 om 16:25

Rihanna is zwanger! De zangeres verwacht haar eerste kindje met rapper A$AP Rocky. Dat blijkt uit foto’s die afgelopen weekend zijn gemaakt in New York. Daarop is een duidelijk babybuikje te zien bij de zangeres.

De beelden showen een zielsgelukkige Rihanna met A$AP aan haar zijde. RiRi draagt een knalroze jas die niet helemaal dicht is geknoopt, zodat haar groeiende toeter goed naar voren komt. A$AP houdt haar hand vast en kijkt haar lachend aan.

De lovebirds zijn nu al een tijdje samen. Ze begonnen als vrienden, maar werden uiteindelijk meer dan dat. In mei noemde A$AP zijn vriendin ‘de liefde van zijn leven’. “Het is zoveel beter als je de ware hebt gevonden”, zei hij tegen GQ. “Als je weet dat je de ware hebt ontmoet, dan voel je dat. Zij is voor mij die ware."

Fabrizio laat tattoos verwijderen

Karen Luiken-23 maart 2023 om 07:13

Het hele lichaam van Fabrizio Tzinaridis zit vol met tatoeages. Met veel inktplaatjes is hij blij, maar er zitten er ook een paar tussen die hij liever kwijt dan rijk is. Die laat hij dan ook weg laseren, schrijft hij op social media.

“Ik heb al veel dingen in mijn achteruitkijkspiegel gelaten. En zeker niet zonder slag of stoot. Maar misschien wel het meest pijnlijke afscheid tot nu toe is, en dan bedoel ik letterlijk, toch wel het laseren van mijn zichtbare tattoos”, aldus Fabrizio bij een filmpje waarop te zien is hoe zijn nektattoo onder handen wordt genomen.

De realityster zegt dat het nemen van zichtbare tatoeages ooit een bewuste keuze is geweest, maar dat hij er nu niet meer achter staat. Dat komt omdat zijn prioriteiten en waarden zijn veranderd. “Sommige tatoeages vertegenwoordigen niet langer (of hebben nooit vertegenwoordigd) wie ik nu ben of was in de eerste plaats. Dus dan is het beter dat ze gaan.”

Maar Fabrizio heeft ook een andere reden. Hij wil acteren en zijn inktplaatjes kunnen dan een obstakel vormen. “Die droom is groter dan de pijn die gepaard gaat met het verwijderen van mijn tattoos.”

Gaten Matarazzo voelt angst bij afscheid 'Stranger Things'

Karen Luiken-23 maart 2023 om 07:00

Het afscheid van ‘Stranger Things’ komt steeds dichterbij. Fans balen als een stekker, maar acteur Gaten Matarazzo ziet er ook de positieve kanten van in. Dat zegt hij tegen Jimmy Fallon in ‘The Tonight Show’.

De 20-jarige Gaten, die Dustin speelt in de serie, kijkt uit naar de laatste verhaallijn, maar voelt tegelijkertijd ook veel angst. “Er is veel opwinding omdat je het verhaal wilt afronden en wilt zien hoe deze personages hun reis zullen beëindigen”, aldus de acteur. “Maar er is ook een diepe angst. Het avontuur is niet alleen geweldig geweest, het heeft me ook lange tijd werkzekerheid gegeven.”

Binnenkort zal hij op zoek moeten naar andere rollen. Of, zoals Gaten het zelf zegt: “Terug naar freelance.”

Ontdek meer