Rihanna is zwanger van eerste kindje

Karen Luiken-31 januari 2022 om 16:25

Rihanna is zwanger! De zangeres verwacht haar eerste kindje met rapper A$AP Rocky. Dat blijkt uit foto’s die afgelopen weekend zijn gemaakt in New York. Daarop is een duidelijk babybuikje te zien bij de zangeres.

De beelden showen een zielsgelukkige Rihanna met A$AP aan haar zijde. RiRi draagt een knalroze jas die niet helemaal dicht is geknoopt, zodat haar groeiende toeter goed naar voren komt. A$AP houdt haar hand vast en kijkt haar lachend aan.

De lovebirds zijn nu al een tijdje samen. Ze begonnen als vrienden, maar werden uiteindelijk meer dan dat. In mei noemde A$AP zijn vriendin ‘de liefde van zijn leven’. “Het is zoveel beter als je de ware hebt gevonden”, zei hij tegen GQ. “Als je weet dat je de ware hebt ontmoet, dan voel je dat. Zij is voor mij die ware."

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ed Sheeran in het geheim opnieuw papa geworden

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:32

Ed Sheehan heeft er in het diepste geheim een kindje bij gekregen. Zijn vrouw Cherry Seaborn is bevallen van een dochtertje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We willen jullie laten weten dat we nog een prachtige dochter hebben gekregen”, schrijft Ed bij een foto van twee babysokjes. “We zijn allebei helemaal verliefd en blij dat we nu een gezin van vier zijn.”

Over de naam maakt de zanger nog niets bekend. In 2020 werden Ed en Cherry voor het eerst ouders van dochtertje Lyra Antarctica.

Ontdek meer