Nieuw album van Ella Henderson op komst

Nico De Greef-31 januari 2022 om 16:28

De Britse zangeres Ella Henderson (26) heeft op sociale media aangekondigd dat ze op 11 maart haar langverwachte tweede plaat zal uitbrengen. De nieuwe plaat omvat 16 nieuwe nummers en zal de titel 'Everything I Didn't Say' dragen.

Ella Henderson deed in 2012 mee aan het bekende Britse TV-programma The X Factor, waar ze uiteindelijk op de 6e plaats eindigde. Ondanks haar eliminatie, kreeg ze toch een platencontract aangeboden. Twee jaar later bracht Ella haar debuutalbum 'Chapter One' uit, waarbij ze met haar eerste single ‘Ghost’ een grote hit scoorde in de Britse charts. Nadien verdween de zangeres jaren lang uit de spotlights en leek het zelfs even alsof haar carrière voorbij was. Maar niets is minder waar, want de zangeres kondigt nu aan dat ze op 11 maart met de opvolger van haar debuutalbum komt.

"Ik weet dat het erg lang heeft geduurd, maar ik wilde de tijd nemen om echt mijn hart en visie te volgen, om iets te creëren dat mij volledig vertegenwoordigt, wie ik nu ben en waar ik voor sta", aldus de zangeres over het nieuwe album.

De nieuwe plaat komt met 16 nieuwe nummers die, wanneer je ze achter elkaar afspeelt, samen een dagboek vormen. Eén van de nummers, 'Brave', kun je hieronder alvast beluisteren.

Welcome back, Ella!

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Sam Fender niet naar Rock Werchter wegens stemproblemen

Karen Luiken-30 juni 2022 om 05:49

Slecht nieuws voor fans van Sam Fender. De zanger zou dit weekend eigenlijk optreden op Rock Werchter, maar moet zijn show helaas cancelen wegens stemproblemen.

De organisatie van Rock Werchter laat weten dat de Britse zanger Sam Fender tonsillitis heeft, een ontsteking van de keelamandelen, en daarom niet kan optreden op de stage die The Barn wordt genoemd. Wel is er al een vervanger voor hem geregeld: Charles, een zangeres van eigen Belgische bodem.

Rock Werchter gaat vandaag van start en duurt tot en met zondag. Grote namen als Pearl Jam, The War on Drugs, The Kid Laroi en Carly Rae Jepsen treden op.

Ontdek meer