Deze 'Selling Sunset'-ster gaat trouwen

Karen Luiken-01 februari 2022 om 06:16

Vanessa Villela is verloofd. De ‘Selling Sunset’-ster maakt via Instagram bekend dat haar vriend Tom Fraud haar ten huwelijk heeft gevraagd.

“Ik zei jaaaa”, schrijft Vanessa bij een reeks romantische kiekjes. “Een jaar geleden ontmoette ik de man van mijn dromen, degene die mijn hart elke keer doet overslaan, de man die me in alle opzichten beter maakt, de man die ik respecteer, aanbid, bewonder en liefheb met heel mijn hart.”

Vanessa omschrijft de relatie met Tom ‘als een liefdesverhaal waarin hij de prins speelt’. “Ik kan niet geloven dat ik dit leven leef. Soms heb ik het gevoel dat ik droom en moet ik mezelf in de arm knijpen om te weten dat het echt is.”

De zielsgelukkige realityster sluit haar bericht vervolgens af met: “Je bent mijn beste vriend, mijn man, mijn held, mijn alles.”

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer