'Bridgerton'-ster wil geen commentaar over lichaam

Karen Luiken-01 februari 2022 om 06:03

Heb je iets te zeggen over het lichaam van Nicola Coughlan? Laat het de ‘Bridgerton’-actrice niet horen. Ze is helemaal klaar met andermans meningen en roept haar Twitter-volgers dan ook vriendelijk op om opmerkingen over haar niet langer te delen. Of dat nou positieve of negatieve comments zijn.

Nicola, die Penelope Featherington speelt in ‘Bridgerton’, deelde zondag een selfie op social media. “Even een mededeling. Als je een mening hebt over mijn lichaam, deel die dan alsjeblieft niet met mij”, schreef ze erbij. “De meeste mensen zijn aardig en proberen niet aanstootgevend te zijn, maar ik ben ook maar een mens en het is moeilijk om van duizenden mensen te moeten horen hoe je eruitziet.”

De actrice schrijft dat het oké is als mensen een mening over haar hebben, zolang ze die maar voor zich houden. “Ik begrijp dat ik op televisie verschijn en dat mensen iets over me te zeggen hebben. Maar ik smeek jullie om het niet rechtstreeks naar mij te sturen.”

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer