'Bridgerton'-ster wil geen commentaar over lichaam

Karen Luiken-01 februari 2022 om 06:03

Heb je iets te zeggen over het lichaam van Nicola Coughlan? Laat het de ‘Bridgerton’-actrice niet horen. Ze is helemaal klaar met andermans meningen en roept haar Twitter-volgers dan ook vriendelijk op om opmerkingen over haar niet langer te delen. Of dat nou positieve of negatieve comments zijn.

Nicola, die Penelope Featherington speelt in ‘Bridgerton’, deelde zondag een selfie op social media. “Even een mededeling. Als je een mening hebt over mijn lichaam, deel die dan alsjeblieft niet met mij”, schreef ze erbij. “De meeste mensen zijn aardig en proberen niet aanstootgevend te zijn, maar ik ben ook maar een mens en het is moeilijk om van duizenden mensen te moeten horen hoe je eruitziet.”

De actrice schrijft dat het oké is als mensen een mening over haar hebben, zolang ze die maar voor zich houden. “Ik begrijp dat ik op televisie verschijn en dat mensen iets over me te zeggen hebben. Maar ik smeek jullie om het niet rechtstreeks naar mij te sturen.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer