‘LILY’, het nieuwe boek van Tom De Cock, is een must-read!

Simon Smetryns-01 augustus 2021 om 12:50

Vertrek je op vakantie en zoek je nog een goed boek? Dan is de nieuwe dystopische roman ‘LILY’ van Tom De Cock perfect voor jou!

Het verhaal speelt zich 130 jaar van nu af in een wereld waar het 50 graden is, de oceaan vol met plastic ligt en de bevolking uitgedund is tot 200 miljoen mensen. Dit alles stoort de 14-jarige Lily niet. Zij leidt haar prinsessenleventje en is de meest oppervlakkige influencer ooit. Ze heeft maar 1 doel: zoveel mogelijk volgers zien te krijgen, maar dit wordt allemaal op zijn kop gezet wanneer ze Samuel ontmoet en voor de liefde kiest.

Tom De Cock geeft in ‘LILY’ kritiek op het klimaat en op de manier waarop social media gebruikt wordt. “TikTok is zo nefast voor het zelfbeeld van jonge meisjes. Het is enkel gericht op het lichaam, prestaties en likes. Mijn boek is een hart onder de riem voor alle jongeren. En vooral een hommage aan Greta Thunberg.”

Als je fan bent van ‘The Hunger Games’ en ‘Divergent’ zal dit boek zeker iets voor jou zijn. Het is een luchtig boek, maar het geeft ook kritiek op hoe wij leven. Bestel 'LILY' op pelckmansuitgevers.be voor maar 16,50 euro!

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Ontdek meer