Adele cancelt opnieuw belangrijk optreden

Karen Luiken-31 januari 2022 om 07:28

Adele heeft opnieuw een belangrijk optreden van haar agenda geschrapt. Nadat ze eerder al bekendmaakte haar concertreeks in Las Vegas af te zeggen, is nu duidelijk geworden dat ze ook niet bij de BRIT Awards aanwezig zal zijn. Dat meldt The Sun.

Adele zou op 8 februari eigenlijk haar entree maken bij de BRIT Awards. Een plan dat nu van de baan is, zo laat een bron weten. “Adele zou optreden, maar trekt zich nu terug. Het is een groot probleem voor de organisators. Ze zijn in gesprek met haar team om te kijken of ze via een videolink toch kan verschijnen. Ze willen haar er hoe dan ook bij betrekken.”

Voor het optreden van Adele zal een vervanger gezocht moeten worden, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. “Verschillende grote namen hebben al geweigerd. Het gaat dan om Sam Smith, Ed Sheeran en Dua Lipa. Ze hebben ook Stormzy benaderd, in de hoop dat ze hem kunnen overtuigen.”

Het is niet helemaal duidelijk waarom Adele al haar optredens cancelt. Hoewel eerder werd gezegd dat het coronavirus de oorzaak zou zijn, meldt New York Daily News dat het iets te maken heeft met haar relatie met Rich Paul. Die zou namelijk op losse schroeven staan. “Er is trouble in paradise. Dat is de reden waarom ze niet kan optreden”, aldus een bron.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer