Adele cancelt opnieuw belangrijk optreden

Karen Luiken-31 januari 2022 om 07:28

Adele heeft opnieuw een belangrijk optreden van haar agenda geschrapt. Nadat ze eerder al bekendmaakte haar concertreeks in Las Vegas af te zeggen, is nu duidelijk geworden dat ze ook niet bij de BRIT Awards aanwezig zal zijn. Dat meldt The Sun.

Adele zou op 8 februari eigenlijk haar entree maken bij de BRIT Awards. Een plan dat nu van de baan is, zo laat een bron weten. “Adele zou optreden, maar trekt zich nu terug. Het is een groot probleem voor de organisators. Ze zijn in gesprek met haar team om te kijken of ze via een videolink toch kan verschijnen. Ze willen haar er hoe dan ook bij betrekken.”

Voor het optreden van Adele zal een vervanger gezocht moeten worden, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. “Verschillende grote namen hebben al geweigerd. Het gaat dan om Sam Smith, Ed Sheeran en Dua Lipa. Ze hebben ook Stormzy benaderd, in de hoop dat ze hem kunnen overtuigen.”

Het is niet helemaal duidelijk waarom Adele al haar optredens cancelt. Hoewel eerder werd gezegd dat het coronavirus de oorzaak zou zijn, meldt New York Daily News dat het iets te maken heeft met haar relatie met Rich Paul. Die zou namelijk op losse schroeven staan. “Er is trouble in paradise. Dat is de reden waarom ze niet kan optreden”, aldus een bron.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer