Zien: eerste beeld uit ‘Zillion’ met Matteo Simoni

Dieter Blarinckx-31 januari 2022 om 07:27

Vanaf 26 oktober kan je in de Belgische bioscopen gaan kijken naar de nieuwe Vlaamse film ‘Zillion’, met in de hoofdrol niemand minder dan Matteo Simoni. De film van regisseur Robin Pront vertelt het verhaal van één van de beruchtste danstempels uit onze Belgische geschiedenis: de Antwerpse Zillion.

Hoewel de échte Zillion al in 2017 gesloopt werd, heeft de productie kosten nog moeite gespaard om de iconische tent zo getrouw mogelijk terug op te bouwen voor de opnames. Dat zien we ook in het eerste exclusieve beeld dat gedropt werd online.

We zien een wilde, feestvierende massa die op een politieauto kruipt, met op de achtergrond het legendarische gebouw van danstempel Zillion.

‘Zillion’ zal vanaf 26 oktober te zien zijn in de bioscoop!

Winnie de Pooh wordt angstaanjagend in nieuwe horrorfilm

Karen Luiken-27 mei 2022 om 06:26

Dacht je dat Winnie de Poeh altijd die zachtaardige, honingliefhebbende, gele beer was die geen vlieg kwaad deed? Als je beelden ziet van de aankomende horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ ga je daar wel anders over denken. Het schattige tekenfilmfiguur wordt angstaanjagend.

Regisseur Rhys Waterfield heeft in een gesprek met Variety details verklapt over ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’, een horrorfilm waarin de gele beer samen met zijn hulpje Knorretje transformeert in een kwaadaardig beest.

“Omdat ze zo vaak voor zichzelf hebben moeten zorgen, zijn ze verwilderd”, legt de regisseur uit. “Ze zijn teruggegaan naar hun dierlijke roots. Ze zijn niet langer tam: het zijn gemene beesten die een prooi proberen te vinden.”

De opnames vonden plaats in Engeland. Het is nog niet bekend wanneer de horror zal verschijnen.

Zien: Ryan Goslin en Chris Evans in nieuwe trailer 'The Gray Man'

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Netflix komt deze zomer met een nieuwe actiefilm. Het wordt een titel met een fantastische cast (inclusief Ryan Gosling en Chris Evans), goed verhaal én veel spanning. De eerste officiële trailer belooft alvast veel goeds.

In ‘The Gray Man’ maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry, ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy.

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben.

Ryan Gosling en Chris Evans spelen de hoofdpersonages, maar er zijn ook rollen weggelegd voor Billy Bob Thornton en Ana de Armas. Het viertal schittert vanaf 22 juli in ‘The Gray Man’.

Ontdek meer