Nieuw hoofdstuk in relatie Famke Louise en Denzel breekt aan

Karen Luiken-04 augustus 2021 om 11:30

Spannende tijden breken aan voor Famke Louise en Denzel. De zangeres en ‘Love Island’-winnaar hebben besloten hun relatie naar een nieuw level te tillen. Ze gaan samenwonen!

Hoewel Famke en Denzel hun relatie altijd goed buiten de spotlights weten te houden, is het dit keer Famke zelf die het nieuws bekendmaakt. Op een subtiele manier, dat dan weer wel. In haar Insta Story deelt ze een filmpje van een kaartje met daarin de tekst: ‘Lieve Famke en Denzel. Wat een spannende en leuke tijden komen eraan vol met veranderingen. Ben superblij voor jullie’.

De letterlijke woorden ‘wij gaan samenwonen’ zijn (nog) niet uitgesproken, maar één en één is in dit geval duidelijk twee.

Begin dit jaar werd duidelijk dat Famke en Denzel een setje vormden. Hun relatie kwam kort na Denzels breuk met Alexandra naar buiten, met wie hij in 2019 ‘Love Island’ won.

'You'-acteur gewond na aanval coyotes

Karen Luiken-26 januari 2022 om 07:33

Een wandeling door het park is voor Travis van Winkle geëindigd in een nachtmerrie. De acteur die je kan kennen uit het derde seizoen van ‘You’ is gewond geraakt toen coyotes zijn hond omcirkelden en hij zijn trouwe viervoeter wilde redden.

Travis en zijn labradoodle Karen liepen door een park toen ze een aantal wilde wezens tegenkwamen. “Twee coyotes kwamen achter haar aan”, vertelt de acteur in een video op Instagram. Een van de beesten kreeg het bijna voor elkaar om de labradoodle te grijpen, maar Travis stak daar gelukkig een stokje voor. Hij liep schreeuwend op de coyotes af en kon zo voorkomen dat ze Karen te pakken kregen. “Maar het was close", zegt hij.

Hoewel het hondje met de schrik vrij kwam, geldt dat helaas niet voor Travis. Hij viel van een heuvel en hield daar een flinke wond op zijn been aan over. “Ik ben blij dat mijn kleine schatje oké is”, schrijft de ‘You’-ster.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Ontdek meer