The Starlings stellen concert Lotto Arena uit tot 29 mei

Dieter Blarinckx-30 januari 2022 om 10:13

Tom Dice en Kato Callebaut, beter bekend als The Starlings, zetten hun grote concert in de Lotto Arena (weer) uit naar 29 mei. Normaal zouden de twee al op 13 februari spelen in de Antwerpse Lotto Arena, maar het duo geraakt naar eigen zeggen niet klaar.

“We geraken nooit meer op tijd klaar met alle voorbereidingen en we willen een topshow geven die blijft nazinderen. Het goede nieuws is wel dat we dan meteen ook kunnen uitpakken met nieuwe muziek. Tegen dan is ons tweede album uit”, klinkt het op instagram.

Het is nu de derde keer dat hun concert werd uitgesteld. Vorig jaar stelden ze de show uit door de pandemie: “Onze show van 14 februari gaat door, maar niet op 14 februari 2021, wel op een nieuwe datum: 13 februari 2022”, klonk het toen.

Voor de nieuwe datum, 29 mei 2022, zijn nog tickets beschikbaar! Meer info kan je hier vinden.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Dua Lipa brengt vrijdag nieuwe muziek uit

Karen Luiken-23 mei 2023 om 06:17- Foto:

Reuters

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar Dua Lipa brengt deze week eindelijk nieuwe muziek uit. Vrijdag lanceert ze haar single ‘Dance The Night’.

Het nummer is afkomstig van de soundtrack van de langverwachte ‘Barbie’-film die op 21 juli uitkomt. Dua Lipa speelt daar als blauwharige zeemeermin ook een kleine rol in. De hoofdrollen worden vertolkt door Margot Robbie en Ryan Gosling.

Via Instagram deelt Dua Lipa alvast een klein voorproefje van haar aankomende liedje. “Deze Barbie komt deze week met een nummer”, schrijft ze erbij.

Ontdek meer