The Starlings stellen concert Lotto Arena uit tot 29 mei

Dieter Blarinckx-30 januari 2022 om 10:13

Tom Dice en Kato Callebaut, beter bekend als The Starlings, zetten hun grote concert in de Lotto Arena (weer) uit naar 29 mei. Normaal zouden de twee al op 13 februari spelen in de Antwerpse Lotto Arena, maar het duo geraakt naar eigen zeggen niet klaar.

“We geraken nooit meer op tijd klaar met alle voorbereidingen en we willen een topshow geven die blijft nazinderen. Het goede nieuws is wel dat we dan meteen ook kunnen uitpakken met nieuwe muziek. Tegen dan is ons tweede album uit”, klinkt het op instagram.

Het is nu de derde keer dat hun concert werd uitgesteld. Vorig jaar stelden ze de show uit door de pandemie: “Onze show van 14 februari gaat door, maar niet op 14 februari 2021, wel op een nieuwe datum: 13 februari 2022”, klonk het toen.

Voor de nieuwe datum, 29 mei 2022, zijn nog tickets beschikbaar! Meer info kan je hier vinden.

Ed Sheeran eert dochtertje met nieuw nummer

Karen Luiken-28 mei 2022 om 08:02

Ed Sheeran heeft een nieuw liedje uitgebracht voor zijn kersverse dochtertje. Het nummer is te vinden op een hernieuwde versie van zijn album ‘=’, die hij gisteren lanceerde.

Hoewel Ed geen uitspraken heeft gedaan over de betekenis van het nummer, zegt de tekst van het liedje genoeg. Hij zingt zinnen als ‘welkom op de wereld’ en ‘ik hoorde je hartslag’. Aan het einde van de song horen we hem aan zijn vrouw Cherry Seaborn vragen of ze een kick voelde, waarop zij antwoordt: ‘Het schopte gewoon!’.

De ouders maakten vorige week bekend opnieuw ouders te zijn geworden van een dochtertje. “Ik wil jullie allemaal laten weten dat we weer een prachtig meisje hebben gekregen”, aldus Ed. “We zijn allebei zo verliefd op haar en dolgelukkig om een gezin van vier te zijn.”

Yungblud brengt binnenkort nieuw album uit

Karen Luiken-26 mei 2022 om 07:17

Yungblud komt binnenkort met nieuwe muziek. De artiest heeft de release van zijn derde studioalbum aangekondigd en geeft de plaat dezelfde titel als zijn artiestennaam: ‘YUNGBLUD’.

Het album volgt ‘Weird’ uit 2020 op en komt op 2 september uit. Yungblud schrijft op social media dat het een plaat wordt waarvoor hij ‘naar een deel van zichzelf ging waarvan hij niet wist dat hij die had’.

“Tot nu toe is alles een complete explosie van ongecensureerde expressie geweest, waarbij ik de waarheid vertelde en zong over wat ik op dat moment voelde”, aldus de artiest. “Het verschil met deze plaat is dat ik heel diep heb nagedacht en gevoeld.”

Yungblud bestudeerde zijn gedachtes en voelde intense emoties. “Hier is mijn verhaal. Waarom ik het ‘YUNGBLUD’ heb genoemd? Omdat niets in mijn leven ooit zo logisch is geweest.”

Ontdek meer