Ashley Benson terug bij ex

Karen Luiken-30 januari 2022 om 09:42

Ashley Benson en G-Eazy gaan het toch weer proberen. Bijna een jaar na hun break-up zijn ze volgens bronnen van Us Weekly opnieuw samen.

“Ze zijn samen. Ze willen hun relatie privé houden”, zegt een bron, eraan toevoegend dat Ashley en G-Eazy elkaar na hun breuk in februari vorig jaar nooit uit het oog zijn verloren. “Ze weten dat ze elkaar hebben in moeilijke tijden.”

Het is niet bekend hoe serieus de twee inmiddels zijn, maar volgens de insider willen ze niets overhaast doen. “Ze genieten er gewoon van om samen tijd door te brengen. Vrienden vinden hen een goede match en hopen dat het dit keer voor de lange termijn is.”

Ashley en G-Eazy werden in mei 2020 voor het eerst samen gespot, kort nadat Ashley haar relatie met Cara Delevingne had verbroken.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer