Ashley Benson terug bij ex

Karen Luiken-30 januari 2022 om 09:42

Ashley Benson en G-Eazy gaan het toch weer proberen. Bijna een jaar na hun break-up zijn ze volgens bronnen van Us Weekly opnieuw samen.

“Ze zijn samen. Ze willen hun relatie privé houden”, zegt een bron, eraan toevoegend dat Ashley en G-Eazy elkaar na hun breuk in februari vorig jaar nooit uit het oog zijn verloren. “Ze weten dat ze elkaar hebben in moeilijke tijden.”

Het is niet bekend hoe serieus de twee inmiddels zijn, maar volgens de insider willen ze niets overhaast doen. “Ze genieten er gewoon van om samen tijd door te brengen. Vrienden vinden hen een goede match en hopen dat het dit keer voor de lange termijn is.”

Ashley en G-Eazy werden in mei 2020 voor het eerst samen gespot, kort nadat Ashley haar relatie met Cara Delevingne had verbroken.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer