Doodsoorzaak '16 and Pregnant'-ster bekend

Karen Luiken-30 januari 2022 om 09:29

Het is inmiddels bekend waar de ’16 and Pregnant’-ster Jordan Cahsmyer aan is overleden. Haar familie laat weten dat ze kampte met verslavingsproblemen.

Jordan overleed op 15 januari op 26-jarige leeftijd. “Verslaving plaagt veel gezinnen, en onze familie was er niet immuun voor”, aldus de nabestaanden van de realityster. “Jordan had een manier om de mensen om haar heen altijd aan het lachen te maken. Haar glimlach was besmettelijk. Onze familie is diepbedroefd en we zullen Jordan voor altijd missen.”

Lyla, de 6-jarige dochter van Jordan, blijft zonder ouders achter. Haar vader verloor ze ook al aan een verslaving, zo’n vier maanden voordat Jordan overleed.

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ed Sheeran in het geheim opnieuw papa geworden

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:32

Ed Sheehan heeft er in het diepste geheim een kindje bij gekregen. Zijn vrouw Cherry Seaborn is bevallen van een dochtertje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We willen jullie laten weten dat we nog een prachtige dochter hebben gekregen”, schrijft Ed bij een foto van twee babysokjes. “We zijn allebei helemaal verliefd en blij dat we nu een gezin van vier zijn.”

Over de naam maakt de zanger nog niets bekend. In 2020 werden Ed en Cherry voor het eerst ouders van dochtertje Lyra Antarctica.

Ontdek meer