Dit is de vierde afvaller van 'Big Brother'

Karen Luiken-30 januari 2022 om 09:17

En weer heeft een bewoner de ‘Big Brother’-villa moeten verlaten. Dit keer waren het Nawel, Eveline en Julio die genomineerd waren en het risico liepen om naar huis te worden gestuurd.

Afgelopen dagen stonden bij ‘Big Brother’ in het teken van de break-up week. De groep werd door tweeën gesplitst en moest het in een reeks spellen tegen elkaar opnemen. Het team met de meeste overwinningen kreeg immuniteit en daarop kon bij de nominaties dus niet worden gestemd. Maar dat gold helaas niet voor Nawel, Eveline en Julio; zij kwamen in de gevarenzone terecht.

In de liveshow van gisterenavond werd Julio al snel veilig gesteld door de kijkers. Niet veel later bleek ook Nawel populair genoeg bij het publiek, wat automatisch betekent dat Eveline haar koffers moest pakken. “Ik had heel graag willen blijven”, zei de Nederlandse na haar vertrek.

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

Ontdek meer