'Tiger King'-ster Joe Exotic krijgt strafvermindering

Karen Luiken-29 januari 2022 om 09:01

Joe Exotic heeft strafvermindering gekregen. In plaats van 22 jaar is de ‘Tiger King’-ster nu door een federale rechter in de Verenigde Staten veroordeeld tot 21 jaar celstraf. Dat meldt AP volgens verschillende media.

Joe Maldonado Passage, echte naam van Joe Exotic, zit al een tijdje achter de tralies voor dierenmishandeling en het plannen van een moord op Carole Baskin. In eerste instantie ging het om een straf van 22 jaar, maar omdat er een fout zou zijn gemaakt en er nu opnieuw naar de zaak is gekeken, is er één jaar in mindering gebracht.

Het is nog maar de vraag hoe blij de ‘Tiger King’-ster met dit nieuws is. Hij vraagt namelijk al tijden om vrijlating. Joe kampt met een agressieve vorm van prostaatkanker en hoopt naar huis te kunnen om behandeld te worden en ‘nog te kunnen genieten van de tijd die hem gegund is’. Dat zei hij eerder in een brief op Instagram.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer