Temptations Sonny aan het daten met déze dame

Karen Luiken-04 augustus 2021 om 07:13

Sonny Lorenzo is niet langer alleen. Nadat hij zijn vriendinnetje Jaydi tijdens ‘Temptation Island’ verliefd zag worden op verleider Ricky en hij alleen overbleef, heeft hij nu de liefde opnieuw gevonden. De dame in kwestie: Noémi.

Van een officiële relatie is nog geen sprake, maar serieus is het zeker. Sonny en Noémi zijn samen op vakantie naar Italië en zoeken daar uit of het iets kan worden. Ze zien het als een laatste test, zo bevestigt de ‘Temptation Island’-ster in een gesprek met LoveReality.

Over Noémi weten we nog niet zoveel. Het is bekend dat ze Franse én Portugese roots is. Ze is blond, knap en lijkt – als je het ons vraagt – best wel een beetje op Sonny’s ex Jaydi. Oordeel zelf:

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer